Libnet.ro
UNICEF

12:30

VIDEO Imagini din satelit care ar dovedi ca Iranul a bombardat campurile petroliere din Arabia Saudita, facute publice de SUA

Adevărul Adevărul,
VIDEO Imagini din satelit care ar dovedi ca Iranul a bombardat campurile petroliere din Arabia Saudita, facute publice de SUA

Statele Unite au facut publice imagini din satelit care arata ca Iranul s-a aflat in spatele atacurilor asupra instalatiilor petroliere saudite de sambata, potrivit BBC. continuă pe Adevărul

A crescut numarul romanilor din diaspora care si-au anuntat intentia de vot

La noapte expira si al doilea termen dat de Guvern pentru inregistrarea romanilor din strainatate care vor sa voteze la alegerile prezidentiale din noiembrie. Potrivit www. votstrainatate. ro, pana acum s-au.

Prima handbalista din Romania care recunoaste ca e gay. Pe cine iubeste Laura Nicoletta Vasilescu

Laura Nicoletta Vasilescu, care a jucat la HSG Bad Wildungen, in Germania, este prima handbalista din Romania care a recunoscut si si-a asumat ca este gay. Pe cine iubeste sportiva? Laura Nicoletta Vasilescu, prima handbalista din Romania care recunoaste ca e gay Laura Nicoletta Vasilescu, in varsta de 34 de ani, a anuntat zilele trecute .

VIDEO Imagini tulburatoare in Calarasi cu o mama beata care cade in sant. Ce face fiul sau, un minor de cativa ani

Imagini tulburatoare surprinse in comuna Tamadau Mare, din judetul Calarasi. O femeie este atat de beata incat nu se poate tine pe picioare. Socant este ca alaturi de ea se afla fiul ei, un copil care nu pare sa aiba mai mult de 4 ani, care tine in brate o sticla cu bere.

VIDEO Imagini de la protestul de la MAI, convocat de Cumpanasu. Ce spune despre stadiul investigatiei interventiei in cazul Caracal

Duminica, 15 septembrie, ziua in care Alexandra Macesanu, una dintre fetele omorate de criminalul din Caracal, Alexandru Cumpanasu a lansat o invitatile la un protest pasnic in fata sediului MAI, insa a fost criticat ca face campanie electorala, in conditiile in care mai multe persoane au strans semnaturi la fata locului.

VIDEO Imagini de groaza in Spania, din cauza ploilor torentiale: Trei persoane au murit Doua aeroporturi au fost inchise, in timp ce strazile au fost transformate in rauri

Trei persoane au murit in sudul Spaniei din cauza ploilor torentiale, care au umflat raurile si au produs inundatii, transformand drumurile in rauri fortand inchiderea a doua aeroporturi internationale, relateaza Reuters si Guardian.

VIDEO Imagini horror, la Fieni. Un muncitor a fost prins intre doua utilaje

Un barbat in varsta de 53 de ani, din comuna damboviteana Runcu, a avut parte de un sfarsit tragic. Acesta a fost accidentat mortal de un cimentruc ce efectua manevra de mers inapoi.

VIDEO Protestatarii din Hong Kong au cantat God Save the Queen in fata Consulatului Marii Britanii si au cerut ajutor. Au urmat noi violente, iar politia a folosit tunuri cu apa -UPDATE

In ciuda interdictiei impuse de autoritati, protestatarii isi continua manifestatiile in Hong Kong. Sute de protestatari s-au oprit duminica la Consulatul Marii Britanii, au cantat God Save the Queen si au cerut fostei puteri coloniale sa faca presiuni asupra Chinei pentru garantarea drepturilor si libertatilor. Autoritatile din Hong Kong au folosit tunuri cu apa si gaze lacrimogene pentru a dispersa protestatarii.

Rasturnare de situatie in cazul tinerei de 17 ani din Bucuresti care a vrut sa se sinucida aseara. Adevarul grotesc a iesit acum la iveala. Nimeni nu a vrut sa o creada!

Apar noi informatii in cazul tinereide 17ani care a sunat joi seara la Asociatia Telefonul Copilului si a anuntat ca vrea sa se sinucida. Politistii au reusit sa o localizeze in timp record si.

JYSK a inaugurat Centrul de distributie din Bulgaria, care va face livrari catre Romania

JYSK a deschis un nou centru de distributie in Bulgaria, acesta fiind cel mai modern centru logistic din tara. Incepand din luna septembrie, livrarile de produse catre magazinele JYSK din Romania vor fi facute din noul centru de distributie aflat in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )