Libnet.ro
UNICEF

05:00

VIDEO Imagini filmate de pe nava americana USS Ross, intampinata de un avion de vanatoare rusesc in Marea Neagra

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Imagini filmate de pe nava americana USS Ross, intampinata de un avion de vanatoare rusesc in Marea Neagra

Imagini video filmate de pe nava USS Ross surprind momentul in care distrugatorul american este intampinat de un avion de vanatoare de tip Su-24 trimis de marina rusa. Potrivit imaginilor facute publice de Marina americana, avionul de vanatoare nu purta armanent. Distrugatorul USS Ross a fost trimis in Marea Neagra, in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale, in cadrul misiunilor NATO de patrulare decise dupa ce Rusia a anexat Crimeea si s-a implicat in razboiul din estul Ucrainei. Pentagonul a negat informatiile din presa rusa potrivit carora distrugatorul USS Ross ar fi intrat in apele teritoriale ruse dupa plecarea din Portul Constanta. continuă pe Hotnews

VIDEO US Navy a facut publice imagini filmate de pe nava americana USS Ross, intampinata de un avion de vanatoare rusesc in Marea Neagra dupa plecarea din Portul Constanta

Imagini video filmate de pe nava USS Ross surprind momentul in care distrugatorul american, aflat in apele internationale din Marea Neagra, este intampinat de un avion de vanatoare de tip Su-24 trimis de marina rusa. Potrivit imaginilor facute publice de Marina americana, avionul de vanatoare nu purta armanent, iar USS Ross nu si-a schimbat traseul. Distrugatorul USS Ross a fost trimis in Marea Neagra, in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale, in cadrul misiunilor NATO de asigurare a aliatilor din estul Europei decise dupa ce Rusia a anexat Crimeea si s-a implicat in razboiul din estul Ucrainei. Pentagonul a negat informatiile din presa rusa potrivit carora distrugatorul USS Ross ar fi intrat in apele teritoriale ruse dupa plecarea din Portul Constanta, informatii neasumate de altfel de autoritatile ruse.

Ce nava AMERICANA ii sperie pe RUSI

Distrugatorul american USS Ross, despre care Rusia pretinde ca ar fi incercat sa intre in apele sale teritoriale, actioneaza conform legilor internationale, a anuntat Pentagonul.

Marina rusa a trimis avioane de atac pentru a opri intrarea in apele sale teritoriale a distrugatorul USS Ross

Avioane rusesti de atac de tip Su-24 din cadrul Marinei au fost trimise sa opreasca distrugatorul USS Ross al Statelor Unite sa intre in apele teritoriale ale Rusiei, scrie Mediafax. Nava USS Ross.

Rusii trimit avioane de lupta sa opreasca crucisatorul american USS Ross sa intre in apele teritoriale ruse

Avioane ruse de lupta au fortat nava marinei americane sa se intoarca in estul Marii Negre, dupa ce s-a observat ca se indrepta catre apele teritoriale ale Rusiei, scrie presa rusa aservita Kremlinului. Crucisatorul american USS Ross se afla in Marea Neagra de o saptamana, pentru a participa la exercitii militare NATO.

Avioane rusesti DE ATAC au fost mobilizate pentru a OPRI distrugatorul american USS Ross

Avioane rusesti de atac de tip Su-24 din cadrul Marinei au fost trimise sa opreasca distrugatorul USS Ross sa intre in apele teritoriale ale Rusiei si sa revina in apele neutre din estul Marii Negre, a.

Marina rusa ar fi trimis avioane sa opreasca distrugatorul USS Ross sa intre in apele sale teritoriale - RIA Novosti

Avioane rusesti de atac de tip Su-24 din cadrul Marinei ar fi fost trimise sa opreasca distrugatorul USS Ross sa intre in apele teritoriale ale Rusiei si sa revina in apele neutre din estul Marii Negre, a declarat o sursa din cadrul fortelor de securitate din Crimeea pentru RIA Novosti.

Rusia a trimis AVIOANE DE LUPTA impotriva distrugatorului USS Ross din Marea Neagra

Avioane de lupta Su-24, din dotarea Fortelor Navale ale Rusiei, au fost trimise sa opreasca distrugatorul USS Ross sa intre in apele teritoriale ale Rusiei, a declarat o sursa din cadrul fortelor de securitate din Crimeea.

SUA infirma informatiile potrivit carora distrugatorul USS Ross si-a schimbat cursul in Marea Neagra din cauza avioanelor rusesti

Marina militara americana a negat informatiile publicate sambata de media rusa privind faptul ca avioane ale Moscovei ar fi fortat un distrugator american sa-si schimbe cursul in Marea Neagra, relateaza St.

SUA dezminte informatiile: Distrugatorul USS Ross NU a fost fortat de rusi sa-si schimbe cursul in Marea Neagra

Marina militara americana a negat informatiile publicate, sambata, de media rusa privind faptul ca avioane ale Moscovei ar fi fortat un distrugator american sa-si schimbe cursul in Marea Neagra.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )