Libnet.ro
UNICEF

22:00

VIDEO. Imagini socante. Fostul sef al Politiei Locale Oradea isi injunghie sotia. Nimeni nu a intervenit

Antena3 Antena3,
VIDEO. Imagini socante. Fostul sef al Politiei Locale Oradea isi injunghie sotia. Nimeni nu a intervenit

Au aparut imagini socante, de pe camerele de supraveghere, cu fostul sef al Politiei Locale Oradea, Paul Kover, injunghiindu-si cu mai multe lovituri de cutit sotia de care era separat. Totul s-a petrecut in fata blocului in care locuia aceasta. continuă pe Antena3

Atacul fostului sef al Politiei Locale Oradea asupra sotiei a fost surprins de camerele de supraveghere - VIDEO

Camerele de supraveghere au surprins atacul fostului sef al Politiei Locale Oradea, Kover Paul, asupra sotiei sale, din inregistrare reiesind ca in apropierea celor doi s-au aflat mai multi martori, inclusiv un taximetrist, fara insa ca vreunul sa intervina.

Atacatorul femeii injunghiate in Oradea a fost prins. Este fost director adjunct al Politiei Locale

Atacatorul femeii injunghiate in Oradea a fost prins in noaptea de duminica spre luni, dupa mai multe ore de cautari. Este fost sef al Politiei locale iar in prezent este simplu politist local, in cadrul Biroului Disciplina in Constructii si Protectia Mediului.

Alcoolemia uriasa pe care o avea seful Politiei Locale Alba Iulia dupa ce a fost implicat intr-un accident. A intrat direct in coma alcoolica

Seful Politiei Locale Alba Iulia face obiectul unui dosar penal si a unei cercetari disciplinare dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier si s-a dovedit, ulterior, ca avea o alcoolemie uriasa.

Imagini socante cu caini ucisi si torturati, gasiti intr-un buncar de pe un camp de langa Oradea VIDEO

Politistii si procurorii din Bihor au inceput o ancheta dupa ce o iubitoare de animale a gasit caini spanzurati si torturati intr-un buncar de pe marginea DN79, in apropiere de Oradea, facand publice imaginile pe reteaua de socializare. Atentie, imaginile va pot afecta emotional!.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )