Libnet.ro
UNICEF

01:06

VIDEO Iubita lui Mick Jagger, gasita moarta intr-un apartament din New York

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Iubita lui Mick Jagger, gasita moarta intr-un apartament din New York

Creatoarea de moda L'Wren Scott, iubita cantaretului Mick Jagger, a fost gasita moarta intr-un apartament din New York, a anuntat luni un purtator de cuvant al starului formatiei Rolling Stones, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Iubita lui Mick Jagger, gasita moarta la New York.

LWren Scott, prietena cantaretului Mick Jagger, a fost gasita moarta, luni, in apartamentul ei din Manhattan, in New York, informeaza Mediafax. Politia a fost chemata in jurul orei 10. 00 dimineata 16. 00, ora Romaniei) la apartamentul din Manhattan al lui LWren Scott, in varsta de 47 de ani. Potrivit presei americane, LWren Scott a fost gasita moarta de asistenta sa, care a alertat autoritatile. Mick Jagger a aflat vestea in Australia, unde este in turneu cu Rolling Stones. Potrivit .

LWren Scott, iubita rockerului Mick Jagger, a fost gasita moarta

Creatoarea de moda LWren Scott, care avea o relatie cu rockerul Mick Jagger, a fost gasita moarta in apartamentul ei din Manhattan, relateaza New York Daily Mail.

LWren Scott, iubita lui Mick Jagger, s-ar fi sinucis. Rockerul este socat si devastat

Creatoarea de moda LWren Scott, care avea o relatie de mai bine de zece ani cu rockerul Mick Jagger, a fost gasita moarta in apartamentul ei din Manhattan, relateaza New York Daily News. Solistul trupei Rolling Stone a declarat ca este socat si devastat de vestea mortii iubitei sale, mai ales ca, la prima vedere, surse din cadrul politiei sustin ca ar fi vorba despre o sinucidere, scrie BBC.

Partenera lui Mick Jagger, designerul LWren Scott, a fost gasita moarta in New York

Iubita cantaretului MickJagger, designerul LWren Scott, a fost gasita fara suflare in apartamentul ei din New York, luni. LWren Scott, in varsta de 47 de ani, a fost gasita moarta de asistenta sa,.

Mick Jagger, in doliu. Cantaretul este socat si devastat

Partenera lui Mick Jagger, liderul formatiei Rolling Stones, a fost gasita moarta in apartamentul ei din Manhattan. Politistii cred ca femeia, care avea 47 de ani, s-ar fi sinucis. Mick Jagger a aflat vestea in .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )