Libnet.ro
UNICEF

01:06

VIDEO Jay Z, dat in judecata pentru ca a plagiat un hit premiat cu Grammy

Adevărul Adevărul,
VIDEO Jay Z, dat in judecata pentru ca a plagiat un hit premiat cu Grammy

Casa de discuri TufAmerica il cheama in instanta pe rapperul Jay Z, din cauza piesei Run This Town 2009), pe care, sustin oficialii, a copiat-o dupa Hook Sling Part 1, melodia lansata de Eddie Bo in 1969, potrivit New York Daily News. continuă pe Adevărul

Directorul adjunct APIA, trimis in judecata pentru luare de mita si trafic de influenta.

Directorul general adjunct al Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), Aurel Pana, a fost trimis in judecata de Directia Nationala Anticoruptie, pentru savarsirea infractiunilor luare de mita si trafic de influenta. De asemenea, DNA a dispus trimiterea in judecata si a directorului SC Evalserv Standard SRL, Mugur George Voinea, cercetat pentru savarsirea infractiunilor de trafic de influenta si complicitate la luare de mita. In perioada mai august 2013, inculpatul .

Comandantul Detasamentului de Pompieri Curtea de Arges, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Nicolae Pioarca, Comandantul Detasamentului de Pompieri Curtea de Arges a fost trimis in judecata. Procurorii militari din cadrul DNA il acuza pe acesta de abuz in serviciu dupa ce a folosit masinile.

Dosarul APIA: Aurel Pana si Mugur George Voinea, trimisi in judecata pentru luare de mita si trafic de influenta

Procurorii DNA anunta vineri ca au dispus trimiterea in judecata a inculpatilor Aurel Pana director general adjunct Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) pentru savarsirea.

Director general adjunct al APIA, trimis in judecata pentru luare de mita

Aurel Pana, directorul general adjunct al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), a fost trimis in judecata de Directia Nationala Anticoruptie, fiind acuzat de procurori de luare de mita si trafic de influenta.

Seful pompierilor din Curtea de Arges, trimis in judecata pentru abuz.

Comandantul Detasamentului de Pompieri Curtea de Arges, Nicolae Pioarca, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru abuz in serviciu, informeaza un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie. Prejudiciul total in acest caz se ridica la aproximativ 114. 300 lei. Citeste si: Procurorul Margarit a jucat la poker banii pentru flagrant In perioada 1994 2012, Pioarca a folosit masinile de pompieri pentru prestarea unor lucrari in timpul programului de lucru, in folosul lui si al .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )