Libnet.ro
UNICEF

09:15

VIDEO. Klaus Iohannis: Rezultatele slabe, cauzate de dezinformarea facuta de PSD. Este nevoie de noi sectii in diaspora. Romanii din strainatate au fost UMILITI

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Klaus Iohannis: Rezultatele slabe, cauzate de dezinformarea facuta de PSD. Este nevoie de noi sectii in diaspora. Romanii din strainatate au fost UMILITI

Klaus Iohannis, presedintele PNL: Avem prima sedinta de analiza regionala astazi cu reprezentantii nostri din judetele din sudul tarii. Am dorit sa vedem ce rezultate s-au obtinut, de ce s-au obtinut si ce vom face in continuare. Primele analize arata clar ca acolo unde nu am obtinut rezultatul pe care ni l-am dorit acest lucru se datoreaza in mare masura minciunilor domnului Ponta, se datoreaza dezinformarii si campaniei mizerabile facute impotriva mea si impotriva noastra de PSD . continuă pe România Liberă

VIDEO. Klaus Iohannis, despre primul tur al alegerilor: Rezultatele slabe, cauzate de dezinformarea facuta de PSD

Klaus Iohannis, presedintele PNL: Avem prima sedinta de analiza regionala astazi cu reprezentantii nostri din judetele din sudul tarii. Am dorit sa vedem ce rezultate s-au obtinut, de ce s-au obtinut si ce vom face in continuare. Primele analize arata clar ca acolo unde nu am obtinut rezultatul pe care ni l-am dorit acest lucru se datoreaza in mare masura minciunilor domnului Ponta, se datoreaza dezinformarii si campaniei mizerabile facute impotriva mea si impotriva noastra de PSD .

Klaus Iohannis, despre primul tur al alegerilor: Rezultatele slabe, cauzate de dezinformarea facuta de PSD

Klaus Iohannis, presedintele PNL: Avem prima sedinta de analiza regionala astazi cu reprezentantii nostri din judetele din sudul tarii. Am dorit sa vedem ce rezultate s-au obtinut, de ce s-au obtinut si ce vom face in continuare. Primele analize arata clar ca acolo unde nu am obtinut rezultatul pe care ni l-am dorit acest lucru se datoreaza in mare masura minciunilor domnului Ponta, se datoreaza dezinformarii si campaniei mizerabile facute impotriva mea si impotriva noastra de PSD .

VIDEO. Klaus Iohannis: Sunt singurul care GARANTEAZA INDEPENDENTA JUSTITIEI

La scurt timp dupa afisarea exit-poll-urilor, Klaus Iohannis a declarat ca este un rezultat bun care arata ca se produce schimbarea. Iohannis a mai spus ca: vreau sa le multumesc oamenilor car au votat, indiferent pentru cine, si multumiri speciale celor care au votat Romania lucrului curat, adica pe mine. Am ramas doi, eu si Victor Pponta. Este evident acum ca romanii au de ales intre doua variante, Romania Lucrului Bine Facut, o Romanie normala, pe de alta parte Romania lucruluri prost facut, o romanie a scandalului si a minciunii.

VIDEO Klaus Iohannis: Nu concep sa fie tranzactionate voturile romanilor ca o marfa. Vreti sa ma apuc si eu de trocuri politice, sa promit nu stiu cui ca-l fac premier de rezerva?

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a reiterat marti seara, intr-o conferinta de presa, ca nu va negocia cu candidatii care au iesit din cursa pentru a fi sustinut in cel de-al doilea tur de scrutin. Ce vreti, sa ma apuc si eu de trocuri politice, sa promit nu stiu cui ca-l fac premier de rezerva? Sau ca il fac consilier de obiecte sau de lucruri? Eu doresc votul romanilor, nu doresc negocieri care nu duc niciunde, a afirmat Iohannis.

VIDEO Klaus Iohannis: Sunt singurul candidat ramas in cursa dispus sa garanteze independenta justitiei si statul de drept. Ii chem alaturi de mine pe toti romanii care vor ca legea sa fie lege

Candidatul Aliantei Crestin-Liberale la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat, duminica seara, dupa incheierea votului pentru turul intai, ca De acum lupta se da intre mine si Victor Ponta. Sunt singurul candidat ramas in cursa dispus sa garanteze independenta justitiei si statul de drept. Ii chem alaturi de mine pe toti romanii care vor ca legea sa fie lege si nu vor ca toata puterea sa fie in mainile unui singur partid. Victor Ponta si Klaus Iohannis se claseaza pe primele doua locuri ale tuturor celor 4 exit-poll-uri realizate de televiziunile de stiri, ei fiind candidatii care merg in turul al doilea al alegerilor.

VIDEO Klaus Iohannis: Noi am propus votul prin corespondenta, dar PSD s-a temut. Va dati seama, daca toti romanii ar fi votat, i-am fi rupt din primul tur

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat luni, referindu-se la problemele intampinate duminica de romanii din diaspora care au vrut sa voteze, ca PNL a propus introducerea votului prin corespondenta, insa PSD s-a opus pentru ca s-a temut. Va dati seama, daca toti romanii ar fi votat, i-am fi rupt din primul tur, a afirmat liderul PNL.

Klaus Iohannis, la prima analiza a alegerilor: Rezultatele slabe din sudul tarii, cauzate de dezinformarea si campania mizerabila a PSD. Au inteles sa transforme campania intr-un circ cu minciuni si scandal

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, la prima analiza asupra rezultatului primului tur al prezidentialelor, ca rezultatul slab din sudul tarii, intr-o mare masura se datoreaza dezinformarii si campaniei mizerabile facute de PSD si de Victor Ponta impotriva sa. Primele analize arata clar ca acolo unde nu am obtinut rezultatul pe care ni l-am dorit acest lucru se datoreaza in mare masura minciunilor domnului Ponta, se datoreaza dezinformarii si campaniei mizerabile facute impotriva mea si impotriva noastra de PSD, a declarat Iohannis.

SURSE Vasile Blaga a rabufnit duminica noapte impotriva liberalilor la sediul ACL in prezenta lui Klaus Iohannis

Vasile Blaga a rabufnit, luni noaptea, impotriva unor lideri liberali din cauza rezultatelor slabe si lipsei de mobilizare, fiind vizati in primul rand Marian Petrache, presedintele CJ Ilfov, si Teodor Atanasiu, care coordoneaza PNL Bucuresti, au declarat pentru HotNews. ro surse ACL. Potrivit acestora tipa in eter sa auda toti penelistii. Acesta i-ar fi criticat deschis in timp ce curgeau datele pe monitorul cu informatii despre votul in tara. De fata ar fi fost si Klaus Iohannis, caruia Blaga i-ar fi spus: Cum e posibil asa ceva, ai dvs erau la butoane.

O noua gafa a lui Klaus Iohannis: A anuntat ca va vizita judetul Deva!

Candidatul ACL la presedintie, primarul neamt Klaus Iohannis, demonstreaza ca nu cunoaste lucruri elementare despre organizarea administrativa a Romaniei. Suparat pe rezultatele proaste obtinute de PNL in.

Alegeri prezidentiale 2014 Reactia PSD Sibiu, dupa victoria zdrobitoare a lui Iohannis: Rezultatele noastre sunt proaste. Banuiesc ca mai jos de atat nu putem ajunge

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Liderii PSD Sibiu au oferit marti prima reactie oficiala dupa ce Klaus Iohannis a obtinut o victorie zdrobitoare la Sibiu, cu un procent de aproape 70 la suta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2922 seconds )