Libnet.ro
UNICEF

14:45

VIDEO Liderii USL au convenit sa amane votul din Senat pe Constitutie pentru septembrie

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Liderii USL au convenit sa amane votul din Senat pe Constitutie pentru septembrie

Liderii USL au convenit sa amane votul din plenul Senatului asupra proiectului de revizuire a Constitutie pentru inceputul lunii septembrie, in conditiile in care avizul Curtii Constitutionale ar putea veni dupa incheierea actualei sesiuni parlamentare, au declarat, pentru Mediafax, surse din USL. Senatorul PSD Tony Grebla a confirmat informatia la B1 TV. Surse din USL au declarat pentru HotNews. ro ca liderii au luat aceasta decizie pentru ca s-ar fi asteptat ca judecatorii Curtii Constitutionale sa puna un termen maximal la dezbaterile ce vizeaza noua Constitutie. continuă pe Hotnews

Liderii USL au convenit sa amane votul din Senat pe Constitutie pentru septembrie

Liderii USL au convenit sa amane votul din plenul Senatului asupra proiectului de revizuire a Constitutie pentru inceputul lunii septembrie, in conditiile in care avizul Curtii Constitutionale ar putea veni dupa incheierea actualei sesiuni parlamentare, au declarat, pentru Mediafax, surse din USL. Senatorul PSD Tony Grebla a confirmat informatia la B1 TV. Surse din USL au declarat pentru HotNews. ro ca liderii au luat aceasta decizie pentru ca s-ar fi asteptat ca judecatorii Curtii Constitutionale sa puna un termen maximal la dezbaterile ce vizeaza noua Constitutie.

Surse:Liderii USL au convenit sa amane votul din Senat pe Constitutie pentru septembrie

Liderii USL au convenit sa amane votul din plenul Senatului asupra proiectului de revizuire a Constitutie pentru inceputul lunii septembrie, in conditiile in care avizul Curtii Constitutionale ar putea veni dupa incheierea actualei sesiuni parlamentare, au declarat pentru Mediafax surse din USL.

Liderii USL au convenit sa amane votul din Senat pe Constitutie pentru septembrie

Liderii USL au convenit sa amane votul din plenul Senatului asupra proiectului de revizuire a Constitutie pentru inceputul lunii septembrie, in conditiile in care avizul Curtii Constitutionale ar putea veni dupa incheierea actualei sesiuni parlamentare, au declarat pentru Mediafax surse din USL.

Liderii USL au convenit sa AMANE votul din Senat pe CONSTITUTIE pentru septembrie - surse.

Liderii USL au convenit sa amane votul din plenul Senatului asupra proiectului de revizuire a Constitutie pentru inceputul lunii septembrie, in conditiile in care avizul Curtii Constitutionale ar putea veni dupa incheierea actualei sesiuni parlamentare, au declarat pentru Mediafax surse din USL. Liderii USL au analizat, luni, calendarul in care ar putea fi votat proiectul de revizuire in plenul Senatului prima Camera sesizata), in conditiile in care inainte de acest moment documentul trebuie .

Votul din Senat pentru revizuirea Constitutiei a fost amanat pentru septembrie

Liderii USL au amanat votul din plenul Senatului asupra proiectului de revizuire a Constitutie pentru inceputul lunii septembrie. Comisia intentioneaza sa trimita proiectul revizuirii la Birourile Permanente.

Votul pe Constitutie, amanat pentru septembrie

Liderii USL au convenit sa amane votul din plenul Senatului asupra proiectului de revizuire a Constitutie pentru inceputul lunii septembrie, in conditiile in care avizul Curtii Constitutionale ar putea veni dupa incheierea actualei sesiuni.

Decizia luata de liderii USL. Ce se va intampla cu votul asupra proiectului de revizuire a Constitutiei

Liderii USL au hotarat sa amane votul din plenul Senatului asupra proiectului de revizuire a Constitutie pentru inceputul lunii septembrie. Decizia a fost luata in conditiile in care avizul Curtii.

Kelemen Hunor, despre revizuirea Constitutiei: Liderii USL sunt neasteptat de receptivi si lucrurile merg intr-o directie buna

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, spune despre dezbaterile privind revizuirea Constitutiei ca lucrurile merg intr-o directie buna, liderii USL fiind neasteptat de receptivi, insa a adaugat ca nu vrea sa.

Comisiile de cultura si politica externa din Senat au votat revocarea lui Andrei Marga din fruntea ICR

Membrii comisiilor pentru cultura si pentru politica externa din Senat au votat, luni, propunerea de demitere a conducerii ICR ca urmare a faptului ca institutia nu a trimis raportul de activitate pe 2012 al.

Marga, la un pas de a fi demis de la ICR. Comisiile de cultura si politica externa din Senat au cerut revocarea sa

Comisiile reunite pentru cultura si politica externa din Senat au cerut, luni, revocarea lui Andrei Marga din functia de presedinte al Institutului Cultural Roman ICR). Propunerea de demitere va fi trimisa Biroul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )