Libnet.ro
UNICEF

05:45

VIDEO Liderii USL au convenit asupra amendamentelor pentru revizuirea Constitutiei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Liderii USL au convenit asupra amendamentelor pentru revizuirea Constitutiei

Liderii USL au avut, luni seara, o discutie asupra propunerilor de modificare a Constitutiei si au convenit asupra amendamentelor la legea fundamentala, urmand ca propunerile sa fie inaintate Comisiei de revizuire a Constitutiei, au declarat, pentru Mediafax, surse USL. Potrivit unei propuneri, dizolvarea Parlamentului va fi posibila daca un referendum de demitere a presedintelui esueaza si doar in situatia in care propunerea de demitere formulata de Parlament inregistreaza mai multe voturi impotriva decat pentru. In plus, premierul obtine atributii de reprezentare a tarii la reuniunile Uniunii Europene. continuă pe Hotnews

Liderii USL au convenit asupra amendamentelor pentru revizuirea Constitutiei

Liderii USL au avut, luni seara, o discutie asupra propunerilor de modificare a Constitutiei si au convenit asupra amendamentelor la legea fundamentala, urmand ca propunerile sa fie inaintate Comisiei de revizuire a Constitutiei, au declarat, pentru Mediafax, surse USL. Potrivit unei propuneri, dizolvarea Parlamentului va fi posibila daca un referendum de demitere a presedintelui esueaza si doar in situatia in care propunerea de demitere formulata de Parlament inregistreaza mai multe voturi impotriva decat pentru. In plus, premierul obtine atributii de reprezentare a tarii la reuniunile Uniunii Europene.

Liderii USL au convenit asupra amendamentelor pentru revizuirea Constitutiei - surse.

Liderii USL au avut, luni seara, o discutie asupra propunerilor de modificare a Constitutiei si au convenit asupra amendamentelor la legea fundamentala, urmand ca propunerile sa fie inaintate Comisiei de revizuire a Constitutiei, au declarat surse USL, citate de Mediafax. Una dintre propuneri prevede ca partidul care a obtinut in urma alegerilor parlamentare cel mai mare numar de mandate ii va putea propune presedintelui persoana nominalizata pentru pozitia de prim-ministru, urmand ca seful .

UE ridica embargoul asupra armelor pentru rebelii sirieni, dar niciun export nu va fi facut pana cel putin la 1 august. Rusia acuza decizia Bruxellesului

Ministrii europeni ai Afacerilor Externe au decis luni seara, la Bruxelles, sa ridice embargoul asupra armelor pentru rebelii sirieni, dar nicio tara nu are intentia sa faca astfel de exporturi in urmatoarele doua luni, pentru a nu pune in pericol initiativa de pace ruso-americana, in conditiile in care conflictul face ravagii pe teren, scrie AFP.

Constitutia USL, convenita de Ponta si Antonescu: Partidul cu cele mai multe mandate in Parlament face nominalizarea pentru functia de premier

Propunerile de modificare a Constitutiei au fost discutate luni seara de catre lideriiUSL, care au convenit asupra amendamentelor ce urmeaza sa fie propuse Comisiei de revizuire a Constitutiei, anunta surse.

Cum vor liderii USL sa modifice Constitutia

Liderii PSD si PNL au stabilit propunerile de modificare a Constitutiei pe care le vor inainta Comisiei de revizuire a Constitutiei.

Candidatii USL castiga localele partiale pentru primariile din doua comune din ...

Doi candidati USL au castigat, duminica, alegerile locale partiale organizate pentru primariile din comunele Pojejena, Caras-Severin, si Densus, Hunedoara, potrivit unui comunicat al Autoritatii Electorale Permanente, informeaza, luni, Mediafax. Candidatul declarat ales la alegerile pentru atribuirea mandatului de primar al comunei Pojejena, judetul Caras-Severin, este Mira Radovancovici - 1016 de voturi, care l-a invins pe candidatul PDL, Miladin Simonovici - 762 de voturi . Prezenta la vot .

UE ridica embargoul asupra armelor pentru rebelii sirieni. Este o ridicare simbolica a embargoului

Ministrii europeni de Externe au decis, luni seara, la Bruxelles sa ridice embargoul privind armele pentru rebelii sirieni, dar nicio tara nu intentioneaza sa trimita arme in urmatoarele doua luni pentru a nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )