Libnet.ro
UNICEF

05:00

VIDEO Liga Campionilor: Atletico Madrid s-a calificat in finala dupa un meci nebun la Munchen, cu doua penaltyuri ratate

Adevărul Adevărul,
VIDEO Liga Campionilor: Atletico Madrid s-a calificat in finala dupa un meci nebun la Munchen, cu doua penaltyuri ratate

Atletico Madrid a pierdut cu 2-1 meciul cu Bayern Munchen, dar s-a calificat in finala Ligii Campionilor datorita golului marcat in deplasare. continuă pe Adevărul

VIDEO Liga Campionilor: Atletico Madrid s-a calificat in finala dupa un meci nebun la Munchen, cu doua penaltyuri ratate si un antrenor turbat

Atletico Madrid a pierdut cu 2-1 meciul cu Bayern Munchen, dar s-a calificat in finala Ligii Campionilor datorita golului marcat in deplasare.

VIDEO Liga Campionilor Atletico o elimina pe Bayern si este din nou in finala Ligii Campionilor

Simeone mai reuseste o minune si o califica din nou pe Atletico Madrid in finala Ligii Campionilor. Bayern nu a reusit sa castige decat cu 2-1, scor 2-2 la general, dar madrilenii beneficiaza de golul in plus marcat in deplasare. Bavarezii au deschis repede scorul prin Xabi Alonsomin 31) si au ratat sansa de a face 2-0 in min 35 cand Muller a ratat o lovitura de la 11 m. Atletico a lovit din nou pe contraaatac, Griezmann inscriind in min 54 dupa ce a plecat dintr-o pozitie supecta de ofsaid. Lewandoski reaprindea sperantele nemtilor in 74 cu o lovitura de cap, dar tot madrilenii au fost la un pas sa inchida meciul dintr-un penalti acordat gresit de arbitrul turc. A ratat insa Torres. Bayern a presat si a ratat, Simeone s-a mai facut remarcat prin cateva gesturi deplasate, dar echipa sa este din nou intr-o finala de LC.

VIDEO Liga Campionilor Bayern- Atletico 2-1 si Atletico este din nou in finala Ligii Campionilor

Simeone mai reuseste o minune si o califica din nou pe Atletico Madrid in finala Ligii Campionilor. Bayern nu a reusit sa castige decat cu 2-1, scor 2-2 la general, dar madrilenii beneficiaza de golul in plus marcat in deplasare. Bavarezii au deschis repede scorul prin Xavi min 31) si au ratat sansa de a face 2-0 in min 35 cand Muller a ratat o lovitura de la 11 m. Atletico a lovit din nou pe contraaatac, Griezmann inscriind in min 54 dupa ce a plecat dintr-o pozitie supecta de ofsaid. Lewandoski reaprindea sperantele nemtilor in 74 cu o lovitura de cap, dar tot madrilenii au fost la un pas sa inchida meciul dintr-un penalti acordat gresit de arbitrul turc. A ratat insa Torres. Bayern a presat si a ratat, Simeone s-a mai facut remarcat prin cateva gesturi deplasate, dar echipa sa este din nou intr-o finala de LC.

Atletico Madrid in finala Ligii Campionilor. Zidul lui Simeone a rezistat la Munchen

Cu jocul specific bazat pe o aparare organizata, mult cinism, dar si o doza insemnata de sansa, Atletico Madrid s-a calificat in finala Ligii Campionilor in pofida infrangerii cu 2-1 de la Munchen. In tur, formatia spaniola castigase cu 1-0 si merge in finala de pe San Siro datorita golului marcat in deplasare.

VIDEO Live Score Liga Campionilor Bayern Munchen- Atletico Madrid 1-1/ Penalty ratat de Muller/ Griezman egaleaza pe contraatac

Bayern Munchen a inceput in forta meciul retur din semifinala Ligii Campionilor cu Atletico Madrid si a deschis scorul in minutul 31, dupa lovitura libera a lui Xabi, potrivit gsp. ro. Mai mult, Jose Gimenez face o tinere prelungita in careu, iar arbitrul turc acorda penalty. Sansa uriasa pentru Bayern, dar Muller trage slab si Oblak respinge min 35). In tur, Atletico a castigat cu 1-0.

VIDEO Live Score Liga Campionilor Bayern Munchen- Atletico Madrid 2-1/ Alonso si Lewandoski/ Griezman egaleaza pe contraatac

Bayern Munchen a inceput in forta meciul retur din semifinala Ligii Campionilor cu Atletico Madrid si a deschis scorul in minutul 31, dupa lovitura libera a lui Xabi, potrivit gsp. ro. Mai mult, Jose Gimenez face o tinere prelungita in careu, iar arbitrul turc acorda penalty. Sansa uriasa pentru Bayern, dar Muller trage slab si Oblak respinge min 35). In tur, Atletico a castigat cu 1-0. live score.

Avancronica Bayern Munchen-Atletico Madrid: Ofensiva germana contra zidului Atletico

Marti seara o vom cunoaste pe prima semifinalista din acest sezon de Liga Campionilor in urma mansei secunde a infruntarii Bayern Munchen-Atletico Madrid.

LIVE TEXT: Atletico Madrid este prima echipa calificata in Finala UEFA Champions League

Marti, seara, Bayern Munchen s-a impus cu 2-1, pe Fussball-Arena din Munchen, in cadrul mansei retur a semifinalelor UEFA Champions League, in fata spaniolilor de la Atletico Madrid. Chair daca au castigat cu 2-1 gazdele au fost eliminate din competitie dupa 2-2 la general avand in vedere ca in tur Atl Madrid a castigat cu 1-0.

Bayern Munchen - Atletico Madrid, returul primei semifinale din Liga Campionilor, diseara, ora 21.45

Diseara, la Munchen, de la ora 21. 45 Dolcesport, Pro TV), Bayern Munchen va incerca sa remonteze scorul din tur, pentru a ajunge in ultimul act al Ligii Campionilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )