Libnet.ro
UNICEF

05:00

VIDEO Liga Campionilor / Real pierde, dar se califica.Galacticii, in semifinale, dupa 0-2 in fata unei fabuloase Borussia

Adevărul Adevărul,
VIDEO Liga Campionilor / Real pierde, dar se califica.Galacticii, in semifinale, dupa 0-2 in fata unei fabuloase Borussia

Real Madrid si-a luat revansa in fata Borussiei Dortmund, echipa care anul trecut a eliminat-o in semifinalele Ligii Campionilor. Germanii au jucat insa colosal, au avut un jucator senzational, Reus, dar au si irosit cateva ocazii mari. Borussia a invins doar cu 2-0, dupa ce pierduse la Madrid cu 0-3. continuă pe Adevărul

Liga Campionilor / Real pierde, dar se califica.Galacticii, in semifinale, dupa 0-2 in fata unei fabuloase Borussia

Real Madrid si-a luat revansa in fata Borussiei Dortmund, echipa care anul trecut a eliminat-o in semifinalele Ligii Campionilor. Germanii au jucat insa colosal, au avut un jucator senzational, Reus, dar au si irosit cateva ocazii mari. Borussia a invins doar cu 2-0, dupa ce pierduse la Madrid cu 0-3.

VIDEO Liga Campionilor / I-a iesit lui Mourinho. Chelsea, in semifinale, dupa 2-0 cu PSG si un gol marcat pe final

Dupa ce-a pierdut cu 1-3 in tur, cu PSG, Chelsea a reusit o calificare in extremis in semifinalele Ligii Campionilor. Albastriiau invins cu 2-0, ambele goluri fiind marcate de jucatori care au inceput meciul ca rezerva. Iar reusita calificarii a picat in minutul 87!.

Astazi aflam primele semifinaliste din Liga Campionilor. Mourinho promite calificarea, Ronaldo cauta un record absolut

Partidele din aceasta seara, Chelsea - PSG si Dortmund - Rea Madrid vor hotari primele doua semifinaliste din Liga Campionilor.

Nissan va sponsoriza Liga Campionilor timp de patru ani

Grupul japonez Nissan a anuntat, luni, ca va sponsoriza Liga Campionilor in urmatoarele patru sezoane, inlocuind astfel Fordul, transmite Reuters. Oficialii japonezi nu au furnizat valoarea contractului, dar au.

Liga Campionilor / I-a iesit lui Mourinho. Chelsea, in semifinale, dupa 2-0 cu PSG si un gol marcat pe final

Dupa ce-a pierdut cu 1-3 in tur, cu PSG, Chelsea a reusit o calificare mare in semifinalele Ligii Campionilor. Albastrii au invins cu 2-0, ambele reusite fiind marcate de jucatori care au inceput meciul ca rezerva.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )