Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Liviu Dragnea la Cluj: Noua pista inseamna un pas important pentru dezvoltarea Transilvaniei

Adevărul Adevărul,
VIDEO Liviu Dragnea la Cluj: Noua pista inseamna un pas important pentru dezvoltarea Transilvaniei

Liviu Dragnea a afirmat sambata, 26 octombrie, pe aeroportul din Cluj, unde a participat la inaugurarea noii piste de 2100 de metri, ca Guvernul va sprijini finalizarea lucrarilor la pista de 3. 500 de metri, dar si ca are planuri mari pentru regularizarea raului Somes. continuă pe Adevărul

VIDEO Liviu Dragnea la Cluj: Noua pista inseamna un pas important pentru dezvoltarea Transilvaniei. Guvernul va sprijini finalizarea pistei aeroportului

Liviu Dragnea a afirmat sambata, 26 octombrie, pe aeroportul din Cluj, unde a participat la inaugurarea noii piste de 2. 100 de metri, ca Guvernul va sprijini finalizarea lucrarilor la pista de 3. 500 de metri, dar si ca are planuri mari pentru regularizarea raului Somes.

Ponta si Antonescu vor inaugura noua pista, aproape finalizata, a aeroportului clujean

Noua pista a Aeroportul International Avram Iancu Cluj va fi inaugurata, sambata, cu un miting aviatic la care sunt asteptate 10. 000 de persoane. Pista de 2. 100 de metri, care a costat circa 38 de milioane de euro, este partial finalizata, urmand ca in viitoarea etapa de dezvoltare aceasta sa aiba 3. 500 de metri. Premierul Victor Ponta si seful Senatului, Crin Antonescu, sunt invitati de onoare.

FOTO Superstitie. Prima cursa care a aterizat pe noua pista a aeroportului clujean, udata ca sa fie cu noroc

Primul avion care a aterizat pe noua pista a fost cel cu care au venit presedintele Senatului si ministrul Transporturilor. insa prima cursa de linie care a aterizat pe noua pista a venit de la Bucuresti, iar calatorii au primit o diploma, ca amintire.

Vicepremierul Liviu Dragnea anunta o suma importanta alocata pentru Cluj. Vezi pentru ce

Vicepremierul Liviu Dragnea a transmis, sambata, mesajul premierului Victor Ponta adresat autoritatilor judetului Cluj, spunand ca Guvernul va fi in continuare partener pentru Cosiliul Judetean Cluj in.

Liviu Dragnea: Opris este seful STS care a lansat acuzatii grave.

Vicepremierul Liviu Dragnea a anuntat ca Marcel Opris este seful STS care a lansat acuzatii grave la adresa proiectului de descentralizare. Daca stie, a stiut si stie ca exista nereguli in proiectul de descentralizare, el trebuia sa actioneze insitutional. Daca aceste informatii sunt importante, de ce le-a tinut ascunse. Inseamna ca ne indreptam spre o societate bizantina, a declarat Liviu Dragnea. Vicepremierul a precizat ca nu a incercat sa ia legatura cu Marcel Opris ca sa ii ceara .

Liviu Dragnea fata in fata cu PDL, luni. Pe tema descentralizarii.

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, sambata, ca va avea, luni dupa-amiaza, o intalnire cu parlamentarii PDL sa discute proiectul Legii descentralizarii, la cererea sa, anunta Mediafax. Intrebat, azi, la Cluj-Napoca, de catre jurnalisti, cand va avea loc o intalnire cu parlamentarii PDL pentru Legea descentralizarii, asa cum ceruse senatorul democrat-liberal Alin Tise, Liviu Dragnea a spus ca el a solicitat o astfel de discutie si a convenit cu PDL ca intalnirea sa aiba loc luni .

Liviu Dragnea admite ca abordarea USL fata de regionalizare e diferita: In 2014 pregatim regionalizarea

Vicepremierul Liviu Dragnea a admis, joi, ca abordarea USL fata de regionalizare este diferita in acest moment fata de cea de la inceputul anului, el aratand ca in noua viziune a USL anul 2014 va fi folosit pentru a crea un cadru institutional al regionalizarii in limitele in vigoare in prezent, potrivit Mediafax.

Liviu Dragnea: Proiectul descentralizarii este finalizat. Maine il prezint premierului Victor Ponta

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat joi, la Parlament, ca proiectul descentralizarii este finalizat si urmeaza sa-l prezinte vineri premierului Victor Ponta. Dragnea a mai spus ca saptamana viitoare va avea o serie de intalniri cu reprezentantii PDL si cei ai Minoritatilor pentru a le prezenta proiectul Guvernului.

Liviu Dragnea, haz de necaz cu sesizarea mortului

Liviu Dragnea a facut haz de necaz, intrebandu-se de ce DNA a mentinut la dosar sesizarea mortului. N-am spus niciodata ca sesizarea acelui om care a murit e singura. Stiu si de altele, dar am prezentat n.

Liviu Dragnea admite ca abordarea USL fata de regionalizare s-a schimbat de la inceputul acestui an

Abordarea USL fata de regionalizare este diferita in acest moment fata de cea de la inceputul anului, a recunoscut vicepremierul Liviu Dragnea, care a participat la un seminar pe tema dezvoltarii regionale. De.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )