Libnet.ro
UNICEF

17:15

Liviu Dragnea fata in fata cu PDL, luni. Pe tema descentralizarii.

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea fata in fata cu PDL, luni. Pe tema descentralizarii.

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, sambata, ca va avea, luni dupa-amiaza, o intalnire cu parlamentarii PDL sa discute proiectul Legii descentralizarii, la cererea sa, anunta Mediafax. Intrebat, azi, la Cluj-Napoca, de catre jurnalisti, cand va avea loc o intalnire cu parlamentarii PDL pentru Legea descentralizarii, asa cum ceruse senatorul democrat-liberal Alin Tise, Liviu Dragnea a spus ca el a solicitat o astfel de discutie si a convenit cu PDL ca intalnirea sa aiba loc luni . continuă pe România Liberă

Dragnea va discuta luni cu parlamentarii PDL proiectul Legii descentralizarii

Vicepremierul Liviu Dragnea a anuntat, sambata, ca va discuta luni legea descentralizarii cu parlamentarii PDL, discutii stabilite la cererea sa. Nu mi-au cerut ei o intalnire, eu am solicitat o intalnire,.

Liviu Dragnea: Proiectul descentralizarii este finalizat. Maine il prezint premierului Victor Ponta

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat joi, la Parlament, ca proiectul descentralizarii este finalizat si urmeaza sa-l prezinte vineri premierului Victor Ponta. Dragnea a mai spus ca saptamana viitoare va avea o serie de intalniri cu reprezentantii PDL si cei ai Minoritatilor pentru a le prezenta proiectul Guvernului.

Liviu Dragnea admite ca abordarea USL fata de regionalizare s-a schimbat de la inceputul acestui an

Abordarea USL fata de regionalizare este diferita in acest moment fata de cea de la inceputul anului, a recunoscut vicepremierul Liviu Dragnea, care a participat la un seminar pe tema dezvoltarii regionale. De.

Liviu Dragnea admite ca abordarea USL fata de regionalizare e diferita: In 2014 pregatim regionalizarea

Vicepremierul Liviu Dragnea a admis, joi, ca abordarea USL fata de regionalizare este diferita in acest moment fata de cea de la inceputul anului, el aratand ca in noua viziune a USL anul 2014 va fi folosit pentru a crea un cadru institutional al regionalizarii in limitele in vigoare in prezent, potrivit Mediafax.

Vicepremierul Liviu Dragnea anunta o suma importanta alocata pentru Cluj. Vezi pentru ce

Vicepremierul Liviu Dragnea a transmis, sambata, mesajul premierului Victor Ponta adresat autoritatilor judetului Cluj, spunand ca Guvernul va fi in continuare partener pentru Cosiliul Judetean Cluj in.

Liviu Dragnea: Opris este seful STS care a lansat acuzatii grave.

Vicepremierul Liviu Dragnea a anuntat ca Marcel Opris este seful STS care a lansat acuzatii grave la adresa proiectului de descentralizare. Daca stie, a stiut si stie ca exista nereguli in proiectul de descentralizare, el trebuia sa actioneze insitutional. Daca aceste informatii sunt importante, de ce le-a tinut ascunse. Inseamna ca ne indreptam spre o societate bizantina, a declarat Liviu Dragnea. Vicepremierul a precizat ca nu a incercat sa ia legatura cu Marcel Opris ca sa ii ceara .

Liviu Dragnea, haz de necaz cu sesizarea mortului

Liviu Dragnea a facut haz de necaz, intrebandu-se de ce DNA a mentinut la dosar sesizarea mortului. N-am spus niciodata ca sesizarea acelui om care a murit e singura. Stiu si de altele, dar am prezentat n.

Dragnea a dezvaluit numele spionului. Acum, vicepremierul il acuza de tainuire pe seful de servicii

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, joi, ca seful serviciului secret care l-a acuzat ca ascunde nereguli prin proiectul de descentralizare este domnul Opris, de la STS Marcel Opris, directorul Serviciului de.

Dragnea a dezvaluit numele spionului. Acum, vicepremierul il acuza pe seful de servicii: Nu cumva e tainuitor?

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, joi, ca seful serviciului secret care l-a acuzat ca ascunde nereguli prin proiectul de descentralizare este domnul Opris, de la STS Marcel Opris, directorul Serviciului de.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2673 seconds )