Libnet.ro
UNICEF

12:45

FOTO Superstitie. Prima cursa care a aterizat pe noua pista a aeroportului clujean, udata ca sa fie cu noroc

Adevărul Adevărul,
FOTO Superstitie. Prima cursa care a aterizat pe noua pista a aeroportului clujean, udata ca sa fie cu noroc

Primul avion care a aterizat pe noua pista a fost cel cu care au venit presedintele Senatului si ministrul Transporturilor. insa prima cursa de linie care a aterizat pe noua pista a venit de la Bucuresti, iar calatorii au primit o diploma, ca amintire. continuă pe Adevărul

Ponta si Antonescu vor inaugura noua pista, aproape finalizata, a aeroportului clujean

Noua pista a Aeroportul International Avram Iancu Cluj va fi inaugurata, sambata, cu un miting aviatic la care sunt asteptate 10. 000 de persoane. Pista de 2. 100 de metri, care a costat circa 38 de milioane de euro, este partial finalizata, urmand ca in viitoarea etapa de dezvoltare aceasta sa aiba 3. 500 de metri. Premierul Victor Ponta si seful Senatului, Crin Antonescu, sunt invitati de onoare.

VIDEO Liviu Dragnea la Cluj: Noua pista inseamna un pas important pentru dezvoltarea Transilvaniei

Liviu Dragnea a afirmat sambata, 26 octombrie, pe aeroportul din Cluj, unde a participat la inaugurarea noii piste de 2100 de metri, ca Guvernul va sprijini finalizarea lucrarilor la pista de 3. 500 de metri, dar si ca are planuri mari pentru regularizarea raului Somes.

VIDEO Liviu Dragnea la Cluj: Noua pista inseamna un pas important pentru dezvoltarea Transilvaniei. Guvernul va sprijini finalizarea pistei aeroportului

Liviu Dragnea a afirmat sambata, 26 octombrie, pe aeroportul din Cluj, unde a participat la inaugurarea noii piste de 2. 100 de metri, ca Guvernul va sprijini finalizarea lucrarilor la pista de 3. 500 de metri, dar si ca are planuri mari pentru regularizarea raului Somes.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )