Libnet.ro
UNICEF

22:31

Liviu Dragnea admite ca abordarea USL fata de regionalizare s-a schimbat de la inceputul acestui an

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea admite ca abordarea USL fata de regionalizare s-a schimbat de la inceputul acestui an

Abordarea USL fata de regionalizare este diferita in acest moment fata de cea de la inceputul anului, a recunoscut vicepremierul Liviu Dragnea, care a participat la un seminar pe tema dezvoltarii regionale. De. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea admite ca abordarea USL fata de regionalizare e diferita: In 2014 pregatim regionalizarea

Vicepremierul Liviu Dragnea a admis, joi, ca abordarea USL fata de regionalizare este diferita in acest moment fata de cea de la inceputul anului, el aratand ca in noua viziune a USL anul 2014 va fi folosit pentru a crea un cadru institutional al regionalizarii in limitele in vigoare in prezent, potrivit Mediafax.

Dragnea: Abordarea USL fata de regionalizare s-a schimbat

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, astazi, ca abordarea USL fata de regionalizare este diferita in acest moment fata de cea de la inceputul anului, el precizand ca in noua viziune a USL anul 2014 va fi folosit pentru a crea un cadru institutional al regionalizarii in limitele in vigoare in prezent.

Liviu Dragnea: Abordarea USL fata de regionalizare e diferita. in 2014 pregatim reforma administrativa

Vicepremierul Liviu Dragnea a admis, joi, ca abordarea USL fata de regionalizare este diferita in acest moment fata de cea de la inceputul anului, cand se spunea ca noua reforma administrativa va fi implemntata pana la sfarsitul lui 2013.

Dragnea: Abordarea USL fata de regionalizare e diferita. in 2014 pregatim reforma administrativa

Vicepremierul Liviu Dragnea a admis, joi, ca abordarea USL fata de regionalizare este diferita in acest moment fata de cea de la inceputul anului, cand se spunea ca noua reforma administrativa va fi implemntata pana la sfarsitul lui 2013.

Liviu Dragnea: Agentiile Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca ramin la Ministerul Muncii, nu merg la consiliile judetene

Liviu Dragnea a declarat luni seara ca Agentiile Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca AJOFM) nu vor trece de la Ministerul Muncii la Consiliile Judetene in cadrul proiectului de descentralizare. Liviu Dragnea a explicat ca in ceea ce priveste ANOFM decizia nostra este sa nu se descentralizeze. In schimb, vicepremierul discuta cu ministrul Muncii, Mariana Campeanu, descentralizarea Agentiei pentru Plati si Inspectie Sociala: Discutia este daca putem descentraliza fara sa producem tulburari in sistem. La Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala exista aceasta posibilitate descentralizare - n. red. ), la ANOFM e clar ca producem tulburari in sistem, spune Liviu Dragnea. Vom reveni cu amanunte.

Liviu Dragnea: Opris este seful STS care a lansat acuzatii grave.

Vicepremierul Liviu Dragnea a anuntat ca Marcel Opris este seful STS care a lansat acuzatii grave la adresa proiectului de descentralizare. Daca stie, a stiut si stie ca exista nereguli in proiectul de descentralizare, el trebuia sa actioneze insitutional. Daca aceste informatii sunt importante, de ce le-a tinut ascunse. Inseamna ca ne indreptam spre o societate bizantina, a declarat Liviu Dragnea. Vicepremierul a precizat ca nu a incercat sa ia legatura cu Marcel Opris ca sa ii ceara .

Liviu Dragnea, haz de necaz cu sesizarea mortului

Liviu Dragnea a facut haz de necaz, intrebandu-se de ce DNA a mentinut la dosar sesizarea mortului. N-am spus niciodata ca sesizarea acelui om care a murit e singura. Stiu si de altele, dar am prezentat n.

Liviu Dragnea: Proiectul descentralizarii este finalizat. Maine il prezint premierului Victor Ponta

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat joi, la Parlament, ca proiectul descentralizarii este finalizat si urmeaza sa-l prezinte vineri premierului Victor Ponta. Dragnea a mai spus ca saptamana viitoare va avea o serie de intalniri cu reprezentantii PDL si cei ai Minoritatilor pentru a le prezenta proiectul Guvernului.

Denuntatorul lui Liviu Dragnea din dosarul referendumului: Eu am facut plangerea, sunt in viata deocamdata

Persoana indicata drept denuntator in dosarul Frauda la referendum al lui Liviu Dragnea, despre care vicepremierul sustinea ca este decedata, se numeste Romica Parpalea, fost sef de filiala PSD la Bragadiru, acesta declarand pentru Gandul ca el a facut plangerea si ca este in viata deocamdata, transmite Mediafax.

Liviu Dragnea, atac la adresa unui sef de servicii secrete, pe tema descentralizarii: Face acuzatii foarte grave

Vicepremierul Liviu Dragnea a lansat o amenintare directa la adresa unui sef de serviciu secret, al caruit nume nu a dorit, insa, sa-l mentioneze. Dragnea il acuza pe acesta ca se opune descentralizarii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )