Libnet.ro
UNICEF

14:15

VIDEO Liviu Dragnea despre primarul Oradei: Ilie Bolojan nu se lecuieste si minte in continuare

Adevărul Adevărul,
VIDEO Liviu Dragnea despre primarul Oradei: Ilie Bolojan nu se lecuieste si minte in continuare

Acuzatii dure aduse primarului Ilie Bolojan de catre Liviu Dragnea, coordonatorul PSD. Condamnat in prima instanta, la inchisoare cu suspendare, in dosarul mortilor de la referendumul pentru demiterea lui Basescu, Dragnea a declarat ca vrea sa afle informatii despre activitatea primarului Oradei, si totodata a spus ca la referendumul cu Sinmartinul au fost probleme. Acesta mai sustine ca edilul se opune construirii salii polivalente. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, despre nominalizarea lui MRU la sefia SIE: imi vine foarte greu sa cred ca PSD va sustine aceasta propunere (VIDEO)

Social-democratul Liviu Dragnea a declarat miercuri, referitor la nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE, ca desi nu a avut inca discutii cu colegii de partid, nu crede ca PSD va sustine.

Ce spune Liviu Dragnea despre nominalizarea lui Ungureanu la conducerea SIE

Liviu Dragnea a declarat ca daca propunerea lui Ungureanu s-ar fi discutat in CSAT, ar fi aflat toata lumea si daca Victor Ponta ar fi fost anuntat de aceasta propunere, ar fi aflat si partidul.

Liviu Dragnea: PSD nu va fi tulburat foarte tare, asa cum se doreste

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca partidul din care face parte nu va fi tulburat foarte tare, asa cum se doreste, intrucat PSD este un partid bine structurat, organizat, cu oameni seriosi.

Liviu Dragnea: PSD vrea sa ramana la guvernare, dar nu in orice conditii. Nu acceptam sa stam intr-o coalitie in care lucrurile sunt neclare

Intr-un interviu televizat, Liviu Dragnea a declarat ca PSD vrea sa ramana la guvernare, dar nu in orice conditii. PSD-ul vrea sa ramana la guvernare, in mod firesc, dar nu in orice conditii. Nu.

Liviu Dragnea: Situatia in PSD va fi TRANSATA in doua-trei saptamani

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, la TVR ca situatia in PSD va fi analizata in urmatoarelele doua-trei saptamani.

Liviu Dragnea: in PSD nu este o stare de multumire legata de nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, ca in PSD nu este o stare de multumire legata de nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informatii Externe SIE). Deputatul PSD a mai spus ca va.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )