Libnet.ro
UNICEF

01:06

VIDEO Mai multi fani rapidisti cer in fata Inaltei Curti condamnarea lui Copos in Dosarul Transferurilor / Ioan Becali a impins un cameraman in fata sediului ICCJ: Pai sa cad eu?

Hotnews Hotnews,
VIDEO Mai multi fani rapidisti cer in fata Inaltei Curti condamnarea lui Copos in Dosarul Transferurilor / Ioan Becali a impins un cameraman in fata sediului ICCJ: Pai sa cad eu?

Aproximativ 50 de fani rapidisti s-au strans, vineri, la pranz, in fata sediului ICCJ, unde este programat un nou termen in dosarul transferurilor, si cer condamnarea la inchisoare a actionarului majoritar al FC Rapid, George Copos, pe care il considera vinovat de situatia actuala a clubului, relateaza Mediafax. UPDATE Ioan Becali a impins un cameraman in fata sediului ICCJ: Pai sa cad eu?. continuă pe Hotnews

Mai multi fani rapidisti cer in fata Inaltei Curti condamnarea lui Copos in Dosarul Transferurilor / Ioan Becali a impins un cameraman in fata sediului ICCJ: Pai sa cad eu?

Aproximativ 50 de fani rapidisti s-au strans, vineri, la pranz, in fata sediului ICCJ, unde este programat un nou termen in dosarul transferurilor, si cer condamnarea la inchisoare a actionarului majoritar al FC Rapid, George Copos, pe care il considera vinovat de situatia actuala a clubului, relateaza Mediafax. UPDATE Ioan Becali a impins un cameraman in fata sediului ICCJ: Pai sa cad eu?.

Mai multi fani rapidisti cer in fata Inaltei Curti condamnarea lui Copos in Dosarul Transferurilor

Aproximativ 50 de fani rapidisti s-au strans, vineri, la pranz, in fata sediului ICCJ, unde este programat un nou termen in dosarul transferurilor, si cer condamnarea la inchisoare a actionarului majoritar al FC Rapid, George Copos, pe care il considera vinovat de situatia actuala a clubului, relateaza Mediafax.

Fani rapidisti cu coliva si lumanari, in fata ICCJ. Cer condamnarea lui Copos in dosarul transferurilor

Aproximativ 50 de fani rapidisti s-au strans, vineri, in fata sediului ICCJ, unde este programat un nou termen in dosarul transferurilor, si cer condamnarea la inchisoare a actionarului majoritar al FC Rapid,.

Cei mai multi bani sunt investiti in jocurile de iOS

Chiar si cu console portabile dedicate pe piata, gen PS Vita sau Nintendo 3DS, cei mai multi bani sunt cheltuiti pe jocuri de iOS. In primul rand, smartphone-ul il ai in permanenta in buzunar. In al doilea rand, dezvoltatorii incep sa aloce o atentie deosebita titlurilor de iOS, mai ales ca specificatiile hardware sunt suficiente pentru titluri gen Infinity Blade 2 sau Real Racing 3. Din aceste doua motive, ti-e din ce in ce mai la indemana sa cheltui bani .

Mai multi jucatori romani vor ajunge in Serie A

Liga 1 va exporta in aceasta vara mai multi fotbalisti in Serie A, prima liga italiana de fotbal. Cel putin asa anunta agentul FIFA Ana Maria Prodan.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )