Libnet.ro
UNICEF

05:15

VIDEO Managerul de campanie a lui Donald Trump a fost arestat, fiind acuzat ca a agresat un reporter

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Managerul de campanie a lui Donald Trump a fost arestat, fiind acuzat ca a agresat un reporter

Managerul de campanie al lui Donald Trump, candidatul republicat favorit pentru investitura pentru cursa prezidentiala, a fost arestat marti, in Florida, fiind acuzat ca a agresat un reporter, arata date facute publice de politie, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

VIDEO Efigii ale lui Donald Trump, arse de mexicani in ritualul Arderea lui Iuda

Reprezentari din hartie si plastic care-l infatiseaza pe Donald Trump, candidatul in cursa republicanilor pentru Casa Alba, au fost arse sambata seara la Ciudad de Mexico si in alte orase Mexic cu prilejul ritualului Arderea lui Iuda din saptamana sfanta, care aminteste de fapta lui Iuda Iscarioteanul cand l-a tradat pe Isus Hristos, relateaza agentiile AFP si Reuters, citate de Agerpres.

Directorul de campanie al lui Donald Trump, arestat dupa agresarea unei jurnaliste

Corey Lewandowski, directorul de campanie al controversatului candidat republican la presedintia SUA Donald Trump, a fost arestat sub acuzatia ca ar fi agresat o jurnalista, informeaza presa americana.

Cursa pentru Casa Alba: Donald Trump jigneste femeile. Printre victime, prezentatoare TV si Hillary Clinton

Hillary Clinton, prezentatoarele TV Rosie ODonell si Megyn Kelly si sotia lui Ted Cruz au fost jignite de republicanul Donald Trump in timpul discursurilor sale care ar trebuyi sa-l propulseze drept candidat pentru Casa Alba. Trump a lansat adevarate campanii pe Twitter si nu numai, impotriva femeilor care au indraznit sa-l critice.

Donald Trump, calul troian al Americii

Daca acum cateva luni nimeni nu isi imagina ca Donald Trump va fi interogat despre politica sa externa, faptul ca se mentine in fruntea cursei pentru investitura republicana a obligat media sa afle ce ar face miliardarul daca ajunge in Biroul Oval. Ce s-a aflat? Daca Donald Trump ar fi ales la 6 noiembrie presedintele Statelor Unite, Moscova, Beijingul si chiar Phenianul ar putea sarbatori.

Viziunea de politica externa a lui Donald Trump: America mai intai, NATO trebuie redus si reconfigurat

Donald Trump, candidatul republican la investitura partidului sau pentru prezidentialele americane din noiembrie, si-a detaliat prioritatile in materie de politica externa. intr-un interviu acordat publicatiei New York Times, miliardarul spune ca prioritatea sa este America mai intai.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump, un dictator 100% made in USA

Republicanul Donald Trump, favorit in maratonul electoral republican in vederea nominalizarii pentru intrarea in cursa prezidentiala din Statele Unite ale Americii, si-a bazat o buna parte din discursul sau electoral pe declaratii radicale si cu tenta rasista.

De unde vin miliardele lui Donald Trump. Este implicata si cea mai mare banca a Germaniei

Stramosii lui Donald Trump provin din Kallstadt, Germania, un satuc situat nu departe de Frankfurt. Cand miliardarul american, candidat la presedintia Statelor Unite, are nevoie de un imprumut, de aici.

Un algerian cautat in legatura cu atentatele de la Paris si Bruxelles a fost arestat in Italia surse

Un cetatean algerian suspectat ca ar avea legatura cu producerea unor documente de identitate false folosite de militantii islamisti care au executat atacurile de la Paris si Bruxelles ar fi fost arestat sambata in Italia, conform presei locale, care citeaza surse din cadrul politiei italiene, relateaza AFP.

Directorul de campanie al lui Donald Trump a agresat o jurnalista, in plin miting de campanie

Corey Lewandowski, directorul de campanie al controversatului candidat republican la presedintia SUA Donald Trump, a fost arestat sub acuzatia ca ar fi agresat o jurnalista, informeaza presa americana, conform.

Un mormant a aparut, in ziua de Paste, in cel mai mare parc din New York. Cand s-au apropiat, oamenii au fost socati. Ce scria pe piatra funerara

Locuitorii New Yorkului au fost socati sa descopere, in mijlocul celui mai mare parc din oras, mormantul lui Donald Trump. Mai exact, o piatra funerara cu numele magnatului american, scrie New York Dail.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )