Libnet.ro
UNICEF

13:30

VIDEO. Mandat de arestare pentru fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Mandat de arestare pentru fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici.

Un mandat de arestare a fost emis pe numele lui Viktor Ianukovici, destituit din functia de presedinte al Ucrainei sambata, pentru uciderea in masa a civililor, a anuntat luni ministrul interimar de Interne Arsen Avakov intr-un mesaj postat pe Facebook, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Ashton, prezenta la negocierile pentru formarea unui nou guvern in Ucraina O ancheta penala a fost deschisa, pentru uciderea in masa a civililor, impotriva lui Ianukovici si mai multor . continuă pe România Liberă

Mandat de arestare pentru fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici.

Un mandat de arestare a fost emis pe numele lui Viktor Ianukovici, destituit din functia de presedinte al Ucrainei sambata, pentru uciderea in masa a civililor, a anuntat luni ministrul interimar de Interne Arsen Avakov intr-un mesaj postat pe Facebook, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Ashton, prezenta la negocierile pentru formarea unui nou guvern in Ucraina O ancheta penala a fost deschisa, pentru uciderea in masa a civililor, impotriva lui Ianukovici si mai multor .

Mandat de arestare pentru fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici, sub acuzatia de omor in masa

Ministrul de Interne ucrainean a emis un mandat de arestare pe numele fostului presedinte Viktor Ianukovici, acuzat de omor in masa, anunta B1 TV. Aceasta este o incercare a autoritatilor de a nu-i permite.

Ianukovici, cautat pentru CRIME in MASA. S-a emis mandat de ARESTARE pe numele fostului presedinte

Fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici face obiectul unui mandat de arestare pentru crime in masa impotriva civililor, a anuntat luni ministrul interimar de interne Arsen Avakov, pe contul sau de.

Razboi economic: Rusia santajeaza Ucraina cu noi taxe.

Rusia va majora taxele vamale pentru importurile de produse din Ucraina in cazul in care Kievul decide apropierea tarii de Uniunea Europeana, avertizeaza ministrul rus al Economiei, Aleksei Uliukaev, citat de AFP, conform Mediafax. Citeste si: Mandat international de arestare pentru fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici Noi transmitem Ucrainei urmatorul lucru: bineinteles ca aveti dreptul sa va alegeti drumul, a declarat Aleksei Uliukaev intr-un articol de opinie publicat in .

Presedintele Parlamentului ucrainean: Viktor Ianukovici a incercat sa urce intr-un avion catre Rusia

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a incercat sa urce la bordul unui avion cu destinatia Rusia, ina a fost impiedicat de catre graniceri, a declarat, sambata, presedintele Parlamentului Oleksandr.

VIDEO Viktor Ianukovici, anchetat pentru ucidere in masa. Medvedev: Recunoasterea noilor autoritati de catre unele state, o aberatie/ Ucraina a sporit masurile de securitate la frontiere, pe fondul zvonurilor privind o posibila invazie rusa

Fostul presedinte al Ucrainei, Viktor Ianukovici, este cautat de politie pentru ucidere in masa, a anuntat luni ministrul interimar de Interne, citat de Reuters. Peste 50 de persoane, inclusiv oficiali de rang inalt din cadrul fortelor de ordine, vor fi acuzate pentru uciderea demonstrantilor la Kiev. OSCE a numit un reprezentant special pentru Ucraina si propune crearea unui grup de contact international pentru a gestiona criza. In acelasi timp, Rusia a denuntat masurile adoptate de noua putere de la Kiev, afirmand ca acestea lezeaza drepturile comunitatii ruse din Ucraina. Vezi in articol desfasurarea evenimentelor din Ucraina.

LIVE TEXT Viktor Ianukovici, anchetat pentru ucidere in masa. Presedintele demis a plecat dintr-o resedinta privata spre o destinatie necunoscuta

Fostul presedinte al Ucrainei, Viktor Ianukovici, este cautat de politie pentru ucidere in masa, a anuntat luni ministrul interimar de Interne, citat de Reuters. Ora 11:20 Ucraina are nevoi de 35 miliarde de dolari de la donatorii internationali. Ora 10:44 Sute de rusi au scandat Maidan si Libertate linga un tribunal din Moscova unde luni va fi data sentinta in procesul unor manifestanti anti-Putin, acuzati ca ar fi atacat fortele de ordine la un miting din 2012. Citeva zeci dintre cei prezenti astazi in fata tribunalului au fost arestati de politia rusa, anunta Reuters. Ora 10:43 Presedintele demis al Ucrainei, Viktor Ianukovici, a plecat cu masina dintr-o resedinta privata spre o destinatie necunoscuta, anunta Reuters, citindu-l pe ministrul Internelor. Resedinta era situata in Crimeea.

GALERIE FOTO: Unde locuia fostul presedinte al Ucrainei?.

Ucrainenii au putut patrunde pentru prima data in resedinta lui Viktor Ianukovici. Sambata dimineata cei care asigurau paza fostului presedinte parasisera obiectivul, lasand astfel accesul liber cetatenilor Ucrainei. BBC a prezentat o serie de imagini surprinse la fosta resedinta a lui Ianukovici.

GALERIE FOTO: Unde locuia fostul presedinte al Ucrainei.

Ucrainenii au putut patrunde pentru prima data in resedinta lui Viktor Ianukovici. Sambata dimineata cei care asigurau paza fostului presedinte parasisera obiectivul, lasand astfel accesul liber cetatenilor Ucrainei. BBC a prezentat o serie de imagini surprinse la fosta resedinta a lui Ianukovici.

Mihail Saakasvili,fostul presedinte al Georgie, ii indeamna pe ucraineni sa nu-l lase pe ...

Fostul presedinte al Georgiei Mihail Saakasvili, eroul revolutiei trandafirilor in 2003, i-a indemnat duminica pe ucraineni sa nu-l lase pe presedintele rus Vladimir Putin sa le fure victoria obtinuta in Piata Independentei din Kiev, informeaza Mediafax. Fiti prudenti, nu-l lasati pe Putin sa va fure victoria, a declarat Saakasvili, in fata a zeci de mii de manifestanti adunati in Piata Indepententei. Declaratiile lui Saakasvili intervin in contextul destituirii presedintelui ucrainean .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )