Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Marea Britanie: Un pui de girafa, botezat Margaret in onoarea primei persoane vaccinate impotriva maladiei COVID-19

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Marea Britanie: Un pui de girafa, botezat Margaret in onoarea primei persoane vaccinate impotriva maladiei COVID-19

Un pui de girafa care a venit pe lume saptamana aceasta in Marea Britanie a primit numele Margaret, in onoarea primei persoane vaccinate impotriva maladiei COVID-19 in aceasta tara, informeaza DPA. continuă pe Hotnews

Coordonatorul Grupului de Vaccinologie, despre inceperea vaccinarii anti-COVID in Marea Britanie: Este una dintre cele mai bune vesti pe care le puteam primi in acest an. Este un moment istoric (VIDEO)

O bunica de 90 de ani din Marea Britanie este prima persoana din lume careia i-a fost administrat vaccinul anti-COVID al Pfizer, dupa ce acesta a fost aprobat. Margaret Keenan a fost vaccinata la spitalul din.

MAREA BRITANIE: Autoritatile de reglementare sfatuiesc persoanele cu antecedente semnificative de reactii alergice sa nu faca vaccinul Pfizer

Autoritatile de reglementare din Marea Britanie au sfatuit persoanele cu antecedente semnificative de reactii alergice sa nu faca vaccinul Pfizer-BioNTech impotriva COVID-19 dupa ce doua persoane au prezentat reactii adverse marti, a informat Stephen Powis, directorul medical al Serviciului National de Sanatate NHS), relateaza Agerpres.

Ce restrictii vor fi in Marea Britanie de la 1 ianuarie. Cum sunt afectati romanii

Odata cu BREXIT, toata lumea se intreaba cum sunt afectati romanii de aceasta schimbare. Iata ce restrictii vor fi in Marea Britanie, de la 1 ianuarie. Cum vor fi afectati romanii de BREXIT Odata cu iesirea Angliei din Uniunea Europeana, vor fi afectati si romanii care lucreaza acolo, studiaza sau care vor sa calatoreasca. Iata .

Pescuit: Norvegia ameninta sa-si inchida apele pentru UE si Marea Britanie

Norvegia, care nu este membra a Uniunii Europene, a declarat vineri ca isi va inchide apele pentru pescarii din UE si Marea Britanie daca nu exista un acord intre cele trei parti pana pe 1 ianuarie, potrivit AFP.

Marea Britanie reduce perioada de autoizolare la 10 zile pentru contactele directe si sosirile internationale

Marea Britanie a declarat vineri ca va reduce perioada de autoizolare pentru COVID-19 pana la 10 zile de la 14, intr-o modificare care se va aplica atat celor care se presupune ca au fost in contact direct si.

Perioada de carantina va fi scurtata de la 14 la 10 zile. Motivul pentru care s-a luat aceasta decizie in Marea Britanie

Perioada de carantina va fi scurtata de la 14 la 10 zile, in Marea Britanie. Decizia intra in vigoare de saptamana viitoare si a fost luata dupa ce s-a constatat ca riscul de transmitere a virusului scade dupa a zecea zi.

COVID-19 |Marea Britanie reduce la 10 zile autoizolarea pentru turistii straini

Autoritatile din Marea Britanie au anuntat ca au decis sa reduca perioada de autoizolare impusa in timpul pandemiei de COVID-19 de la 14 la 10 zile pentru rezidentii care au intrat in contact cu persoane testate pozitiv si pentru turistii sositi din.

BORIS JOHNSON: Exista o mare posibilitate ca negocierile post-Brexit dintre UE si Marea Britanie sa esueze

Premierul britanic Boris Johnson spune ca exista o mare posibilitate ca Marea Britanie sa nu reuseasca sa incheie un acord comercial post-Brexit cu UE, relateaza BBC.

Pe buza prapastiei: Brexit fara acord de liber schimb Marea Britanie-UE

Marea Britanie a intrat de miercuri pe un curs invariabil de iesire fara acord din UE. Daca iesirea formala a avut loc la 31 ianuarie, iesirea de facto din regulile europene ar urma sa aiba loc la 31 decembrie, iar un acord de liber schimb trebuia deja stabilit pentru a intra in faza de ratificare de catre Parlamentul britanic, cel european si cele nationale.

Probleme cu vaccinul COVID-19 in Marea Britanie. Ce efecte adverse au aparut la primii vaccinati

La o zi dupa ce a inceput campania de vaccinare in Marea Britanie, Autoritatea de reglementare a medicamentelor a lansat un avertisment cu privire la vaccinul anti-COVID-19. Astfel, cei cu istoric semnificativ de alergii, sunt sfatuiti sa evite vaccinul dezvoltat de Pfizer si BioNTech.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )