Libnet.ro
UNICEF

21:30

MAREA BRITANIE: Autoritatile de reglementare sfatuiesc persoanele cu antecedente semnificative de reactii alergice sa nu faca vaccinul Pfizer

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAREA BRITANIE: Autoritatile de reglementare sfatuiesc persoanele cu antecedente semnificative de reactii alergice sa nu faca vaccinul Pfizer

Autoritatile de reglementare din Marea Britanie au sfatuit persoanele cu antecedente semnificative de reactii alergice sa nu faca vaccinul Pfizer-BioNTech impotriva COVID-19 dupa ce doua persoane au prezentat reactii adverse marti, a informat Stephen Powis, directorul medical al Serviciului National de Sanatate NHS), relateaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Marea Britanie. Persoanele cu antecedente si reactii alergice sunt sfatuite sa nu faca vaccinul anti-COVID realizat de Pfizer si BioNTech

In Marea britanie, autoritatile de reglementare a medicamentului au sfatuit persoanele care s-au confruntat, de-a lungul timpului, cu reactii alergice, sa nu faca vaccinul anti-COVID realizat de Pfizer si.

Agentia Medicala de Reglementare din Marea Britanie analizeaza posibile reactii alergice la persoanele care au fost vaccinate antiCovid -UPDATE

La o zi de la demararea campaniei de vaccinare in Marea Britanie, expertii agentiei medicale de reglementare din Regat au inregistrat doua raportari privind posibile reactii alergice ale persoanelor care au participat la prima zi de vaccinare in masa, relateaza AP. in acelasi timp, directorul medical al Serviciului National de Sanatate Stephen Powis a declarat ca agentia de reglementare sfatuieste persoanele cu antecedente semnificative de reactii alergice sa nu faca vaccinul Pfizer-BioNTech impotriva COVID-19.

Probleme cu vaccinul COVID-19 in Marea Britanie. Ce efecte adverse au aparut la primii vaccinati

La o zi dupa ce a inceput campania de vaccinare in Marea Britanie, Autoritatea de reglementare a medicamentelor a lansat un avertisment cu privire la vaccinul anti-COVID-19. Astfel, cei cu istoric semnificativ de alergii, sunt sfatuiti sa evite vaccinul dezvoltat de Pfizer si BioNTech.

Marea Britanie incepe vaccinarea anti-Covid19: Este un moment istoric

Autoritatile britanice dau asigurari ca totul este pregatit pentru vaccinarea intregii populatii. Marea Britanie este cea mai afectata tara in ceea ce priveste numarul de decese provocate de Covid-19.

Ce restrictii vor fi in Marea Britanie de la 1 ianuarie. Cum sunt afectati romanii

Odata cu BREXIT, toata lumea se intreaba cum sunt afectati romanii de aceasta schimbare. Iata ce restrictii vor fi in Marea Britanie, de la 1 ianuarie. Cum vor fi afectati romanii de BREXIT Odata cu iesirea Angliei din Uniunea Europeana, vor fi afectati si romanii care lucreaza acolo, studiaza sau care vor sa calatoreasca. Iata .

Marea Britanie va incepe marti campania de vaccinare impotriva Covid-19

Marea Britanie va incepe campania de vaccinare anti-Covid-19 de marti, fiind un moment istoric, spune ministrulSanatatii Matt Hancock, potrivit AFP. Marea Britanie estein acest moment,.

Coordonatorul Grupului de Vaccinologie, despre inceperea vaccinarii anti-COVID in Marea Britanie: Este una dintre cele mai bune vesti pe care le puteam primi in acest an. Este un moment istoric (VIDEO)

O bunica de 90 de ani din Marea Britanie este prima persoana din lume careia i-a fost administrat vaccinul anti-COVID al Pfizer, dupa ce acesta a fost aprobat. Margaret Keenan a fost vaccinata la spitalul din.

Marea Britanie si UE vor face in aceasta saptamana o incercare de ultim moment pentru un acord post-Brexit

Marea Britanie si Uniunea Europeana vor face in aceasta saptamana o incercare de ultim moment pentru a incheia un acord post-Brexit, avand la dispozitie doar cateva zile pentru ca negociatorii sa evite o despartire haotica la sfarsitul acestui an, relateaza Reuters.

Marea Britanie si UE vor face in aceasta saptamana o incercare de ultim moment pentru un acord post-Brexit

Marea Britanie si Uniunea Europeana vor face in aceasta saptamana o incercare de ultim moment pentru a incheia un acord post-Brexit, avand la dispozitie doar cateva zile pentru ca negociatorii sa evite o despartire haotica la sfarsitul acestui an, relateaza Reuters, citat de news. ro.

Ambasada Romaniei la Londra, apel catre romanii din Marea Britanie: Sa se informeze din surse oficiale

Ambasada Romaniei la Londra a facut apel la romanii din Marea Britanie care vor sa isi exprime optiunea de vot sa se informeze din surse oficiale in legatura cu adresele sectiilor de votare organizate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )