Libnet.ro
UNICEF

21:30

Marea Britanie reduce perioada de autoizolare la 10 zile pentru contactele directe si sosirile internationale

B1 B1,
Marea Britanie reduce perioada de autoizolare la 10 zile pentru contactele directe si sosirile internationale

Marea Britanie a declarat vineri ca va reduce perioada de autoizolare pentru COVID-19 pana la 10 zile de la 14, intr-o modificare care se va aplica atat celor care se presupune ca au fost in contact direct si. continuă pe B1

COVID-19 |Marea Britanie reduce la 10 zile autoizolarea pentru turistii straini

Autoritatile din Marea Britanie au anuntat ca au decis sa reduca perioada de autoizolare impusa in timpul pandemiei de COVID-19 de la 14 la 10 zile pentru rezidentii care au intrat in contact cu persoane testate pozitiv si pentru turistii sositi din.

Perioada de carantina va fi scurtata de la 14 la 10 zile. Motivul pentru care s-a luat aceasta decizie in Marea Britanie

Perioada de carantina va fi scurtata de la 14 la 10 zile, in Marea Britanie. Decizia intra in vigoare de saptamana viitoare si a fost luata dupa ce s-a constatat ca riscul de transmitere a virusului scade dupa a zecea zi.

Pe buza prapastiei: Brexit fara acord de liber schimb Marea Britanie-UE

Marea Britanie a intrat de miercuri pe un curs invariabil de iesire fara acord din UE. Daca iesirea formala a avut loc la 31 ianuarie, iesirea de facto din regulile europene ar urma sa aiba loc la 31 decembrie, iar un acord de liber schimb trebuia deja stabilit pentru a intra in faza de ratificare de catre Parlamentul britanic, cel european si cele nationale.

Romanii de la Proportunity au obtinut o noua finantare de 8,2 milioane euro, in Marea Britanie

Startup-ul britanic Proportunity, fondat de tineri antreprenori romani stabiliti in Anglia, a obtinut, joi, o finantare bancara de 7,5 milioane de lire sterline peste 8,2 milioane euro) pentru a acorda la randul sau imprumuturi celor care isi cumpara locuinte cu credit ipotecar, in Regat.

BREXIT Ce trebuie sa stie romanii care vor sa lucreze sau sa studieze in Marea Britanie. Regulile se schimba de la 1 ianuarie 2021

Incepand cu 1 ianuarie 2021, odata cu incheierea perioadei de tranzitie dupa retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeana, conditiile de imigrare se schimba pentru toti cetatenii straini, inclusiv pentru romani. Vor fi alte reguli pentru cei care vor vrea sa se stabileasca in Regatul Unit, sa lucreze sau sa studieze acolo.

Pescuit: Norvegia ameninta sa-si inchida apele pentru UE si Marea Britanie

Norvegia, care nu este membra a Uniunii Europene, a declarat vineri ca isi va inchide apele pentru pescarii din UE si Marea Britanie daca nu exista un acord intre cele trei parti pana pe 1 ianuarie, potrivit AFP.

MAREA BRITANIE: Autoritatile de reglementare sfatuiesc persoanele cu antecedente semnificative de reactii alergice sa nu faca vaccinul Pfizer

Autoritatile de reglementare din Marea Britanie au sfatuit persoanele cu antecedente semnificative de reactii alergice sa nu faca vaccinul Pfizer-BioNTech impotriva COVID-19 dupa ce doua persoane au prezentat reactii adverse marti, a informat Stephen Powis, directorul medical al Serviciului National de Sanatate NHS), relateaza Agerpres.

Ce restrictii vor fi in Marea Britanie de la 1 ianuarie. Cum sunt afectati romanii

Odata cu BREXIT, toata lumea se intreaba cum sunt afectati romanii de aceasta schimbare. Iata ce restrictii vor fi in Marea Britanie, de la 1 ianuarie. Cum vor fi afectati romanii de BREXIT Odata cu iesirea Angliei din Uniunea Europeana, vor fi afectati si romanii care lucreaza acolo, studiaza sau care vor sa calatoreasca. Iata .

Marea Britanie a dat startul vaccinarii COVID. Prima persoana care a primit doza salvatoare

Marea Britaniea inceput oficial campania de vaccinare a populatiei cu serul Pfizer - Biontech. in prima faza sunt vizate cadrele medicale, angajatii din aziluri si batranii de peste 80 de ani.

VIDEO Marea Britanie: Un pui de girafa, botezat Margaret in onoarea primei persoane vaccinate impotriva maladiei COVID-19

Un pui de girafa care a venit pe lume saptamana aceasta in Marea Britanie a primit numele Margaret, in onoarea primei persoane vaccinate impotriva maladiei COVID-19 in aceasta tara, informeaza DPA.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )