Libnet.ro
UNICEF

19:31

VIDEO Marius Obreja, vicepresedinte Senatului, despre numele noii aliante de dreapta

Adevărul Adevărul,
VIDEO Marius Obreja, vicepresedinte Senatului, despre numele noii aliante de dreapta

Liberalii si democrat-liberalii se reunesc astazi pentru a decide numele aliantei formate din PNL si PDL, cu care se vor prezenta la alegerile prezidentiale. Liberalul Marius Obreja, vicepresedinte al Senatului, a discutat, intr-oeditie a emisiunii Adevarul Live, despre ultimele miscari pe esicherul dreptei. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 11.00: Marius Obreja, vicepresedinte Senatului, despre numele noii aliante de dreapta

Liberalii si democrat-liberalii se reunesc astazi pentru a decide numele aliantei formate din PNL si PDL, cu care se vor prezenta la alegerile prezidentiale. Liberalul Marius Obreja, vicepresedinte al Senatului, va discuta, intr-o noua editie a emisiunii Adevarul Live, despre ultimele miscari pe esicherul dreptei.

Adevarul Live: Marius Obreja, vicepresedintele Senatului, despre numele noii aliante de dreapta

Liberalii si democrat-liberalii se reunesc astazi pentru a decide numele aliantei formate din PNL si PDL, cu care se vor prezenta la alegerile prezidentiale. Marius Obreja, vicepresedinte PNL si vicepresedinte al Senatului, discuta, intr-o noua editie a emisiunii Adevarul Live, despre ultimele miscari pe esichierul dreptei.

Adevarul Live, de la ora 13.00, Lucia Varga, vicepresedinte PNL, despre cine va fi prezidentiabilul dreptei

Liberalii se reunesc astazi, incepand cu ora 15. 00, in Delegatia Permanenta pentru a-si desemna prezidentiabilul dintre Crin Antonescu si Klaus Iohannis. Lucia Varga, vicepresedinte PNL, vine la Adevarul Live, de la ora 13. 00, pentru a vorbi despre procedura de desemnare a prezidentiabilului PNL, dar si despre rezultatele sondajului PNL care il plaseaza pe Iohannis in fata lui Antonescu.

Adevarul Live, ora 11.00: Victor Paul Dobre, vicepresedinte PNL, despre lupta interna dintre Antonescu si Iohannis

Victor Paul Dobre, vicepresedinte PNL, vine la Adevarul Live, de la ora 11. 00, pentru a discuta cu jurnalistul Sebastian Zachmann despre sondajul intern al PNL privind prezidentiabilul, despre relatia precipitata dintre Crin Antonescu si Klaus Iohannis, dar si despre culisele negocierilor cu PDL.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )