Libnet.ro
UNICEF

09:45

VIDEO Mesajul ministrului italian de Interne despre 3 romni arestati pentru un jaf brutal

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Mesajul ministrului italian de Interne despre 3 romni arestati pentru un jaf brutal

Ministrul de interne si vicepremierul italian Matteo Salvini a salutat miercuri arestarea a trei romani suspectati de un jaf brutal in regiunea Abruzzo din centrul Italiei. continuă pe Hotnews

Pauliuc: PNL cere demisia ministrului de Interne

Vicepresedintele Comisiei de aparare a Senatului Nicoleta Pauliuc PNL), a solicitat demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, ca urmare a actiunilor intreprinse de fortele de ordine la protestul din 10 august din Piata Victoriei si a apreciat ca intrebarile din cadrul audierilor de astazi din comisie au ramas fara raspunsuri, potrivit Agerpres.

LIVIU DRAGNEA, atac dezlantuit impotriva lui KOVESI: Conduce Parchetul General! Vor sa-i deschida dosar penal si ministrului de Interne

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca Laura Codruta Kovesi conduce informal Parchetul General si ca incearca sa deschida un dosar penal pe numele ministrului de Interne, Carmen Dan. Asa cum nu am.

Prefectura Buzau, luata la bani marunti de Corpul de Control al ministrului Afacerilor Interne

Mai multi inspectori ministeriali au verificat intreaga activitate a Prefecturii Buzau, in cadrul unei inspectii de fond ce a vizat toate serviciile institutiei. Un astfel de control dispus de la Ministerul de Interne a mai avut loc la Buzau, in martie 2017, la scurt timp dupa ce fostul prefect Aurelia Mitrea a fost inlocuit. Atunci, a fost dispuns un plan de masuri, cu aproximativ 150 de masuri pentru remedierea deficientelor constatate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )