Libnet.ro
UNICEF

21:45

VIDEO Moldova cere la ONU retragerea trupelor ruse din Transnistria. Discursul premierului Pavel Filip

Adevărul Adevărul,
VIDEO Moldova cere la ONU retragerea trupelor ruse din Transnistria. Discursul premierului Pavel Filip

Prim-ministrul Pavel Filip a facut apel la delegatii statelor participante la cea de-a 72-a sesiune a Adunarii Generale ONU sa sustina solicitarea Republicii Moldova de a introduce pe agenda sesiunii un punct ce vizeaza retragerea fortelor militare straine de pe teritoriul Republicii Moldova, transmite IPN. continuă pe Adevărul

VIDEO Moldova cere la ONU retragerea trupelor ruse din Transnsitria. Discursul premierului Pavel Filip

Prim-ministrul Pavel Filip a facut apel la delegatii statelor participante la cea de-a 72-a sesiune a Adunarii Generale ONU sa sustina solicitarea Republicii Moldova de a introduce pe agenda sesiunii un punct ce vizeaza retragerea fortelor militare straine de pe teritoriul Republicii Moldova, transmite IPN.

Societatea civila cere masuri de raspuns la actiunile trupelor ruse din Transnistria

Mai multe organizatii ale societatii civile si experti independenti, combatanti, ziaristi si avocati, au lansat un memoriu public adresat Guvernului. Semnat sub forma unei petitii on-line, memoriul cere masuri de raspuns la actiunile Grupului Operativ al Trupelor Ruse GOTR), dislocat ilegal pe teritoriul Republicii Moldova.

SOC! Zapad 2017 se desfasoara si in TRANSNISTRIA: Manevre fara precedent ale trupelor ruse de ocupatie la Tiraspol!

Trupele ruse de ocupatie dislocate in regiunea transnistreana impreuna cu asa-zisele fortele armate ale regiunii separatiste participa activ la exercitiile militare ruso-beloruse Zapad.

Se cere demisia vicepremierului Sevil Shhaideh din Guvernul Romaniei

Uniunea Salvati Romania USR) cere demisia vicepremierului Sevil Shhaideh pentru a nu influenta ancheta DNA din pozitia inalta pe care o detine. USR considera ca punerea sub.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )