Libnet.ro
UNICEF

00:06

VIDEO Noaptea terorii in Paris: Cel putin 120 de morti in sase atacuri teroriste, atacatorii au strigat Allah Akbar. Europa nu va mai fi niciodata la fel

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Noaptea terorii in Paris: Cel putin 120 de morti in sase atacuri teroriste, atacatorii au strigat Allah Akbar. Europa nu va mai fi niciodata la fel

Carnagiu in Paris: Franta a trait vineri noaptea cea mai cumplita tragedie dupa al doilea Razboi Mondial. Sase atacuri teroriste concomitente in restaurante, o sala de concerte in timpul unui concert) si Stade de France in timpul meciului de fotbal Franta - Germania) s-au soldat cu circa 120 de morti. Cele mai multe victime s-au inregistrat in sala de concerte Bataclan, plina cu fanii trupei americane de rock The Eagles of Death Metal, fani luati ostatici de teroristi. Martori au relatat ca teroristii au strigat Allah Akbar, dar vorbeau intre ei intr-o franceza fara accent, ceea ce-i face pe analisti sa ia in calcul ca ar fi vorba despre tineri francezi de origine musulmana aflati la a doua sau a treia generatie in Franta. Unii dintre teroristi au fost kamikaze, detonandu-si centurile cu explozibil. Presedintele Hollande a decretat starea de urgenta. Pana la ora 6. 30, ora Romaniei, nimeni nu a revendicat atentatul terorist de la Paris. Informatiile sunt extrem de fluide, bilanturile se schimba de la minut la minut. 35 Conform ultimului bilant, opt teroristi au fost ucisi, anunta AFP care citeaza surse apropiate anchetei. 19 Patru atacatori de la Bataclan morti, trei dintre ei prin actionarea centurilor cu explozibili politie)04. 08 Patru morti, dintre care fara nicio indoiala trei teroristi, la Stade de France - surse apropiate anchetei citate de AFP. continuă pe Hotnews

VIDEO Cel putin 23 morti intr-un dublu atentat comis in Liban intr-o tabara de refugiati a Hezbollah

Cel putin 23 persoane au fost ucise, iar alte 105 au fost ranite in doua atentate sinucigase comise simultan joi intr-o tabara de refugiati a miscarii Hezbollah situata la periferia orasului libanez Beirut.

Atentate teroriste la Paris: cel putin 40 de morti si o luare de ostatici in desfasurare

O serie de explozii in centrul Parisului au provocat cel putin 40 de morti, conform unor date preliminare. Conform Reuters , atentatele au avut loc in apropierea stadionului Stade de France, unde se desfasura meciul amical de fotbal dintre Franta si.

VIDEO Cel putin 37 de morti intr-un dublu atentat comis in Liban intr-o tabara de refugiati a Hezbollah

Cel putin 37 de persoane au fost ucise, iar alte 181 au fost ranite in doua atentate sinucigase comise joi intr-o zona aflata sub controlul miscarii Hezbollah situata la periferia orasului libanez Beirut, anunta surse medicale libaneze.

VIDEO. O zi de 13 fara ghinion (cel putin pentru cei care iubesc muzica buna)

Cum 3 albume importante si interesante se lanseaza pe 13 noiembrie 2015, se poate spune ca este o zi fasta. Vladimir Horowitz Return to Chicago un recital sustinut la Chicago, in 1986, de celebrul pianist), Petrica si lupul de Serghei Prokofiev, in lectura lui Alice Cooper, legendarul rocker, si concerte de Brahms si Bartok inregistrate de violonista olandeza Janine Jansen gasim pe aceste trei albume.

Atentat cu bomba in Irak. Cel putin 18 persoane au murit

Cel putin 18 persoane au murit si alte 41 au fost ranite, vineri, in Bagdad, intr-un atac sinucigas cu bomba, care a avut loc la inmormantarea unui militant siit, care a luptat impotriva organizatiei teroriste Stat Islamic SI).

Cel putin 13 soldati guvernamentali ucisi marti la Benghazi de teroristi

Cel putin 13 soldati ai armatei libiene au fost ucisi marti in atacuri teroriste in estul Libiei in razboi, a declarat un purtator de cuvant al armatei, informeaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )