Libnet.ro
UNICEF

23:30

VIDEO Pandurii Targu Jiu pierde dramatic in prelungiri cu Fiorentina 1-2/ Eric, gol fantastic din foarfeca

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Pandurii Targu Jiu pierde dramatic in prelungiri cu Fiorentina 1-2/ Eric, gol fantastic din foarfeca

Formatia Pandurii Targu Jiu a fost invinsa, joi seara, pe Cluj Arena, cu scoul de 2-1 1-0), de echipa italiana Fiorentina, in etapa a patra a Grupei E a Ligii Europa si nu mai are nicio sansa de a accede in faza urmatoare a competitiei, potrivit Mediafax. Golul gazdelor a fost marcat de Eric, in minutul 32, cu o foarfeca de la aproximativ 15 metri, dupa o centrare a lui Buleica. Condescu, presedinte Pandurii: Necazul este mic, dar ciuda e mare Montella: Am meritat victoria, chiar daca a fost o lupta grea. continuă pe Hotnews

Pandurii Targu Jiu pierde dramatic in prelungiri cu Fiorentina 1-2/ Eric, gol fantastic din foarfeca

Formatia Pandurii Targu Jiu a fost invinsa, joi seara, pe Cluj Arena, cu scoul de 2-1 1-0), de echipa italiana Fiorentina, in etapa a patra a Grupei E a Ligii Europa si nu mai are nicio sansa de a accede in faza urmatoare a competitiei, potrivit Mediafax. Golul gazdelor a fost marcat de Eric, in minutul 32, cu o foarfeca de la aproximativ 15 metri, dupa o centrare a lui Buleica. Condescu, presedinte Pandurii: Necazul este mic, dar ciuda e mare Montella: Am meritat victoria, chiar daca a fost o lupta grea.

Europa League: Pandurii Targu Jiu Fiorentina, scor 1-2

Formatia Pandurii Targu Jiu a fost invinsa, joi seara, pe Cluj Arena, cu scoul de 2-1 1-0), de echipa italiana Fiorentina, in etapa a patra a Grupei E a Ligii Europa si nu mai are nicio sansa de a accede in.

Cristi Pustai: E greu de crezut ca am putea domina jocul cu Fiorentina

Pandurii Targu Jiu va intalni joi Fiorentina, pe teren propriu, in cadrul etapei a patra din Grupa E Europa League. Partida se va juca incepand cu ora 20. 00, pe Cluj Arena.

Collini Lavori poate semna contractul pentru construirea centurii municipiului Targu-Jiu

Compania italiana Collini Lavori SpA a castigat in instanta dreptul de a putea semna contractul pentru construirea centurii ocolitoare a municipiului Targu-Jiu, se arata intr-un comunicat de presa.

Pandurii - Fiorentina. Cristi Pustai: E greu de crezut ca am putea domina jocul cu Fiorentina

Pandurii Targu Jiu va intalni joi Fiorentina, pe teren propriu, in cadrul etapei a patra din Grupa E Europa League. Partida se va juca incepand cu ora 20. 00, pe Cluj Arena.

Eric de Oliveira: Vom juca impotriva Fiorentinei pentru orgoliul nostru, vom furniza o surpriza

Pandurii Targu-Jiu disputa joi meciul cu Fiorentina, pe teren propriu, din cadrul etapei cu numarul patru a Grupei E, din Europa League. Partida se va juca incepand cu ora 20. 00, pe Cluj Arena.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )