Libnet.ro
UNICEF

12:16

VIDEO Peste 1.200 de persoane, in special imigranti, au fost arestate la Moscova, in urma unor proteste

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Peste 1.200 de persoane, in special imigranti, au fost arestate la Moscova, in urma unor proteste

Peste 1. 200 de persoane au fost arestate in Rusia in cadrul unor raiduri ale politiei in sudul Moscovei, care au vizat imigranti, dupa proteste de amploare, relateaza BBC. Protestele au fost provocate de moartea unui tanar rus injunghiat mortal joi, in fata iubitei lui, iar presa relateaza ca din imaginile oferite de o camera de supraveghere autorul crimei nu pare a fi slav, circuland informatia ca este vorba despre un imigrant musulman din Caucazul de Nord. continuă pe Hotnews

Peste 1.200 de persoane, in special imigranti, au fost arestate la Moscova, in urma unor proteste

Peste 1. 200 de persoane au fost arestate in Rusia in cadrul unor raiduri ale politiei in sudul Moscovei, care au vizat imigranti, dupa proteste de amploare, relateaza BBC. Protestele au fost provocate de moartea unui tanar rus injunghiat mortal joi, in fata iubitei lui, iar presa relateaza ca din imaginile oferite de o camera de supraveghere autorul crimei nu pare a fi slav, circuland informatia ca este vorba despre un imigrant musulman din Caucazul de Nord.

Sase persoane acuzate de proxenetism si trafic de minori au fost arestate in Mures

Sase persoane din judetul Mures sunt acuzate ca fac parte dintr-o grupare specializata in activitati de proxenetism si trafic de minori. Acestea au fost arestate preventiv, iar in cazul altor doua persoane s-a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )