Libnet.ro
UNICEF

16:15

VIDEO Podul peste Strei este aproape refacut. Din 2014 localnicii asteapta sa il poata folosi din nou

Adevărul Adevărul,
VIDEO Podul peste Strei este aproape refacut. Din 2014 localnicii asteapta sa il poata folosi din nou

De aproape trei ani, localnicii din satele de pe Valea Streiului au ramas izolati, in urma prabusirii podului din Bretea Romana. Lucrarile de reconstructie a podului sunt aproape de final. continuă pe Adevărul

VIDEO Podul peste Strei este aproape refacut. De aproape trei ani localnicii asteapta sa il poata folosi din nou

De aproape trei ani, localnicii din satele de pe Valea Streiului au ramas izolati, in urma prabusirii podului din Bretea Romana. Lucrarile de reconstructie a podului sunt aproape de final.

Alegerile parlamentare. Cristian Busoi: Este aproape exclus ca Dacian Ciolos sa candideze pe listele PNL

Este aproape exclus ca premierul Dacian Ciolos sa candideze la alegerile parlamentare pe listele PNL, a declarat, luni, presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi.

Aproape jumatate din locuitorii Capitalei vor ramane fara apa calda in perioada urmatoare

Aproape jumatate din locuitorii Capitalei vor ramane fara apa calda in perioada urmatoare, dupa ce Distrigaz a decis limitarea debitului de gaze naturale catre Electrocentrale Bucuresti ELCEN), din cauza datoriilor, se arata intr-un comunicat al producatorului de energie, care precizeaza: Din cauza unei sume restante de 147,2 milioane de lei,Distrigaz a luat decizia si a notificat ELCEN in acest sens, ca, incepand cu data de 05. 2016, va reduce presiunea gazului natural, in mod constant, pana la limita de avarie 2 bari), fapt pus in practica la aceasta ora.

Aproape jumatate din locuitorii Bucurestiului raman fara apa calda. Care sunt cartierele afectate

Aproape jumatate din locuitorii Capitalei vor ramane fara apa calda in perioada urmatoare, dupa ce Distrigaz a decis limitarea debitului de gaze naturale catre Electrocentrale Bucuresti ELCEN),.

Dezastrul din infrastructura anuntat de la Bruxelles: Aproape jumatate din cele peste 30 de proiecte majore adoptate in perioada 2007 - 2013 nu vor fi terminate la timp

Aproape jumatate din cele peste 30 de proiecte majore de infrastructura adoptate in perioada 2007 - 2013 nu vor fi terminate la timp, insa s-a reusit esalonarea lor astfel incat fonduri.

VIDEO. Donald Trump: Putin este un lider mai bun decat Obama

Controversatul candidat republican la presedintia SUA, Donald Trump, l-a laudat, din nou, miercuri, pe presedintele rus Vladimir Putin, la o dezbatere pe teme de aparare, la care a participat si contracandidata sa, Hillary Clinton, relateaza BBC.

Datoriile RADET lasa aproape jumatate din Bucuresti fara apa calda

ACTUALIZARE 17:15 Gabriela Firea: Fac apel la Guvern, nu cred ca o datorie istorica poate fi platita in 2-3 luni de catre Primaria Generala Primarul general, Gabriela Firea a facut astazi un apel la Guvernul Romaniei, precizand ca datoria istorica de aproape 10 ani pe care RADET o are la ELCEN nu poate fi platita in 2-3 luni de catre Primaria Generala a Capitalei. *ACTUALIZARE 15:40 Ca urmare a datoriilor acumulate de Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice RADET) catre Electrocentrale Bucuresti ELCEN), aceasta din urma se afla in imposibilitatea de a-si onora platile catre furnizorii si distribuitorii de materii prime, materiale si servicii, precizeaza ELCEN prin intermediul unui comunicat de presa.

ELCEN: Datoriile RADET lasa aproape jumatate din Bucuresti fara apa calda

ELCEN se afla in imposibilitatea de a-si onora platile catre furnizorii si distribuitorii de materii prime, materiale si servicii, din cauza datoriilor pe RADET, se arata intr-un comunicat al ELCEN. Potrivit acestuia, din cauza unei sume restante de 147,2 milioane de lei, Distrigaz a luat decizia, si a notificat ELCEN in acest sens, ca, incepand cu data de 05. 2016, sa reduca presiunea gazului natural, in mod constant, pana la limita de avarie 2 bari). In cazul in care datoria nu va fi achitata, Distrigaz a informat ELCEN ca va trece la aplicarea masurii sistarii serviciului de distributie. ELCEN sustine ca in aceste conditii, agregatele energetice de la CTE Vest se vor opri, iar energia termina nu va mai putea fi furnizata pentru aproximativ 40% dintre locuitorii Bucurestiului: cartierele Drumul Taberei, Militari si Crangasi, dar si o parte din centrul Capitalei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2525 seconds )