Libnet.ro
UNICEF

14:00

VIDEO. Povestea vilei cu cea mai beton priveliste din Romania.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Povestea vilei cu cea mai beton priveliste din Romania.

Pe strada Mantuleasa, reper arhitectural al Bucurestiului istoric, un petic de pamant de 470 mp a fost curatat de o casa veche, iar in locul ei a rasarit un bloc de 3300 metri patrati, cu sapte etaje, plus alte doua niveluri sub pamant. Acum se pregateste ridicarea ilegala a etajului cu numarul 8. Proiectul este de neoprit, fiindca in spatele lui se afla fotbalisti celebri si milionari in euro care au legaturi cu apropiati ai liderilor PDL. Casa cu o curticica mica, amplasata strategic in . continuă pe România Liberă

Cum va arata cea mai inalta cladire din Romania in interior?

Sky Tower, cea mai inalta cladire din Romania se apropie de finalizare. Dupa ce in mai putin de un an structura a fost ridicata acum se lucreaza intens la finisajele interioare. Cladirea destinata spatiilor de birouri, are o inaltime de 137 de metri si 37 de etaje. Articol webPR).

Datele in fata carora milioane de romani raman fara cuvinte. Romania a inregistrat cea mai mare crestere din UE

Tara noastra a inregistrat, in trimestrul al doilea, cea mai mare crestere din UE a salariilor, de 7%, fata de un avans de 1,9% la nivelul Uniunii Europene, arata datele prezentate de Eurostat. Referitor la.

E oficial! Neatza cauta cea mai sexy mamica!

Echipa celui mai vesel matinal a dat startul unui nou concurs marca Neatza. Razvan si Dani cauta cea mai sexy mamica din Romania, iar la initiativa lor au raspuns deja cateva zeci de mamici. inscrie-te pe pe.

Romania a inregistrat, in trimestrul al doilea, cea mai mare crestere anuala a salariilor din UE

Romania a inregistrat, in trimestrul al doilea, cea mai mare crestere anualizata din UE a salariilor, de 7%, fata de un avans de 1,9% la nivelul Uniunii Europene, potrivit datelor prezentate ieri de Eurostat.

Fostul sef Mossad: Atacarea Iranului este cea mai proasta idee

Meir Dagan, fostul sef al Mossad-ului, spune ca un atac impotriva Iranului este cea mai proasta idee pe care a auzit-o. Prezent intr-o emisiune TV, a postului CBS, Dagan a declarat ca: Un atac asupra Iranului, .

Dan Diaconescu vrea Oltchim: Depun cea mai mare oferta si sigur castig

Presedintele PP-DD, Dan Diaconescu, a ajuns la sediul OPSPI, unde va depune o oferta pentru privatizarea combinatului chimic Oltchim Ramnicu-Valcea OLT), informeaza Mediafax. Depun cea mai mare.

Dan Diaconescu vrea Oltchim: Depun cea mai mare oferta si sigur castig

Presedintele PP-DD, Dan Diaconescu, a ajuns la sediul OPSPI, unde va depune o oferta pentru privatizarea combinatului chimic Oltchim Ramnicu-Valcea OLT), informeaza Mediafax. Depun cea mai mare.

FOTOGALERIE La Silverstone s-a tinut cea mai mare parada de masini din istorie, cu peste 950 de vehicule

Pe cunoscutul circuit britanic de la Silverstone s-a tinut cea mai mare parada de masini din istorie, fiind adunate la un loc 964 de super-masini ale Calutului Cabrat. Precedentul record fusese stabilit in 2008 cand in Japonia s-au strans 490 de masini.

Romania a inregistrat in trimestrul al doilea cea mai mare crestere anuala a salariilor din UE.

Romania a inregistrat in trimestrul al doilea cea mai mare crestere anualizata din UE a salariilor, de 7%, fata de un avans de 1,9% la nivelul Uniunii Europene, potrivit datelor prezentate luni de Eurostat, scrie Mediafax. Citeste si Comisia Europeana a INGHETAT finantarea Romaniei Costurile nesalariale asociate fortei de munca au urcat totodata in Romania cu 7,1%. Romania a inregistrat in trimestrul al doilea cea mai mare crestere anualizata din UE a costului nominal orar al fortei de .

Preturile materiilor prime, in cea mai lunga perioada de avans din ultimii doi ani

Euro a trecut de 1,31 dolari Preturile materiilor prime au incheiat, vineri, cea mai lunga perioada de avans din 2010 pana in prezent, dupa ce banca centrala americana Federal Reserve - Fed) a anuntat, la data de 13 septembrie, o noua runda de masuri monetare menite sa stimuleze cea mai mare economie a lumii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )