Libnet.ro
UNICEF

06:30

VIDEO Presedintele Camerei Deputatilor despre proiectul Rosia Montana: parlamentarii trebuie sa voteze legea in cunostinta de cauza

Adevărul Adevărul,
VIDEO Presedintele Camerei Deputatilor despre proiectul Rosia Montana: parlamentarii trebuie sa voteze legea in cunostinta de cauza

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, va fi prezent duminica la Rosia Montana intr-o vizita de informare si documentare in legatura cu proiectul minier initiat de RMGC. Deputatul PSD a ajuns la Alba Iulia sambata dupa-amiaza si a avut o intalnire cu conducerea Consiliului Judetean si a Prefecturii. La final, parlamentarul a declarat ca orice decizie nu poate fi luata in necunostinta de cauza. continuă pe Adevărul

Zgonea, despre proiectul Rosia Montana: Eu cred ca nu putem sa luam o decizie in anul 2013 in Parlament fara sa ne documentam

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, sambata, la Alba-Iulia, dupa discutii avute cu autoritatile din judet, ca Presedintele CJ Alba, dar si prefectul si subprefectul sustin ferm.

Kelemen Hunor, despre proiectul Rosia Montana: Eu cred ca trebuie asumat de Guvern, nu de catre Parlament

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, crede ca proiectul Rosia Montana ar trebui retras din Parlament si asumat in continuare de catre Guvern.

Ce spune Kelemen Hunor despre proiectul Rosia Montana.

Guvernul ar trebui sa retraga din Parlament proiectul privind Rosia Montana, a declarat la RFI presedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirmand ca actul contine multe elemente neconstitutionale, iar Comisia speciala nu poate rezova problema de fond, transmite Mediafax. In opinia lui Kelemen Hunor, Comisia parlamentara pentru Rosia Montana nu va rezolva problema de fond: Problema exploatarii miniere de la Rosia Montana nu poate fi rezolvata de aceasta comisie, fiindca proiectul de lege, asa cum .

Ponta, despre proiectul Rosia Montana: Sunt interese din afara ca Romania sa nu redeschida mineritul

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara ca exista interese din afara tarii ca Romania sa nu redeschida mineritul , insa a admis posibilitatea ca unii politicieni romani sa aiba interese financiare in cazul proiectului Rosia Montana.

VIDEO Presedintele Camerei Deputatilor despre Rosia Montana: parlamentarii trebuie sa voteze legea in cunostinta de cauza

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, va fi prezent duminica la Rosia Montana intr-o vizita de informare si documentare in legatura cu proiectul minier initiat de RMGC. Deputatul PSD a ajuns la Alba Iulia sambata dupa-amiaza si a avut o intalnire cu conducerea Consiliului Judetean si a Prefecturii. La final, parlamentarul a declarat ca orice decizie nu poate fi luata in necunostinta de cauza.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, viziteaza Rosia Montana

In perspectiva luarii unei decizii in Parlament in legatura cu proiectul Rosia Montana, deputatii si senatorii se pregatesc sa viziteze comuna din Apuseni, devenita in ultima vreme celebra datorita controverselor iscate de preconizata exploatare miniera. Primul care va ajunge la Rosia Montana este presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

Cretu: Nu sustin proiectul Rosia Montana, dar este bine ca se discuta in Parlament.

Europarlamentarul PSD Corina Cretu a declarat, vineri, ca ea nu sustine proiectul Rosia Montana, dar este un pas important dezbaterea acestui proiect in Parlament, aratand ca in acest fel oamenii vor fi informati, potrivit Mediafax. E o dezbatere foarte aprinsa, proiectul Rosia Montana este complicat. Eu personal nu sustin, dar cred ca e un pas important ca se aduce proiectul in dezbarea Parlamentului si oamenii vor fi informati, a precizat Corina Cretu, intrebata in legatura cu proiectul .

Corina Cretu: Nu sustin proiectul Rosia Montana, dar este bine ca se discuta in Parlament

Europarlamentarul PSD Corina Cretu a declarat, vineri, ca nu sustine proiectul Rosia Montana, dar este un pas important dezbaterea acestui proiect in Parlament. E o dezbatere foarte aprinsa,.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, in vizita la Scoala din Cilibia, pentru un proiect UNICEF

Elevii si dascalii scolii din Cilibia se pregatesc pentru o vizita importanta, programata pentru joi dimineata. Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, va vizita scoala buzoiana, impreuna cu responsabili din UNICEF, pentru a afla rezultatele unei campanii de prevenire a abandonului scolar.

Elena Udrea: Ponta da dovada de imaturitate: Arunca proiectul Rosia Montana in Parlament ...

Elena Udrea a discutat, intr-o emisiune la B1Tv despre Rosia Montana, despre cazul Olteanu, despre Victor Ponta si USL, despre Monica Macovei si despre viata politica actuala. Despre Rosia Montana, Elena Udrea spune: Avem nevoie de locuri de munca. Dar nu stiu daca acest elocuri de munca sunt suficiente. Nu stiu si nu spune nimeni daca Romania castiga suficient fata de ce distrugeri vor fi acolo? Este o dovada de lasitate a lui Victor Ponta. Am ajuns aici dintr-un singur gest al lui, cand .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )