Libnet.ro
UNICEF

20:15

VIDEO Presedintele Camerei Deputatilor despre Rosia Montana: parlamentarii trebuie sa voteze legea in cunostinta de cauza

Adevărul Adevărul,
VIDEO Presedintele Camerei Deputatilor despre Rosia Montana: parlamentarii trebuie sa voteze legea in cunostinta de cauza

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, va fi prezent duminica la Rosia Montana intr-o vizita de informare si documentare in legatura cu proiectul minier initiat de RMGC. Deputatul PSD a ajuns la Alba Iulia sambata dupa-amiaza si a avut o intalnire cu conducerea Consiliului Judetean si a Prefecturii. La final, parlamentarul a declarat ca orice decizie nu poate fi luata in necunostinta de cauza. continuă pe Adevărul

VIDEO Presedintele Camerei Deputatilor despre proiectul Rosia Montana: parlamentarii trebuie sa voteze legea in cunostinta de cauza

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, va fi prezent duminica la Rosia Montana intr-o vizita de informare si documentare in legatura cu proiectul minier initiat de RMGC. Deputatul PSD a ajuns la Alba Iulia sambata dupa-amiaza si a avut o intalnire cu conducerea Consiliului Judetean si a Prefecturii. La final, parlamentarul a declarat ca orice decizie nu poate fi luata in necunostinta de cauza.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, viziteaza Rosia Montana

In perspectiva luarii unei decizii in Parlament in legatura cu proiectul Rosia Montana, deputatii si senatorii se pregatesc sa viziteze comuna din Apuseni, devenita in ultima vreme celebra datorita controverselor iscate de preconizata exploatare miniera. Primul care va ajunge la Rosia Montana este presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, in vizita la Scoala din Cilibia, pentru un proiect UNICEF

Elevii si dascalii scolii din Cilibia se pregatesc pentru o vizita importanta, programata pentru joi dimineata. Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, va vizita scoala buzoiana, impreuna cu responsabili din UNICEF, pentru a afla rezultatele unei campanii de prevenire a abandonului scolar.

Zgonea, despre proiectul Rosia Montana: Eu cred ca nu putem sa luam o decizie in anul 2013 in Parlament fara sa ne documentam

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, sambata, la Alba-Iulia, dupa discutii avute cu autoritatile din judet, ca Presedintele CJ Alba, dar si prefectul si subprefectul sustin ferm.

Valeriu Zgonea: Cred ca se gasesc resurse financiare pentru a asigura prezenta fiecarui parlamentar la Rosia Montana

O decizie a parlamentarilor referitoare la proiectul Rosia Montana trebuie sa se ia in cunostinta de cauza, cel mai probabil gasindu-se resurse pentru a fi asigurata din partea celor doua Camere prezenta lor in aceasta zona, a afirmat sambata presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, potrivit Agerpres.

Comisia speciala si-a stabilit programul: Marti si miercuri, deplasare la Rosia Montana

Parlamentarii din Comisia speciala pentru proiectul de lege Rosia Montana a avut astazi prima sedinta. Alesii au stabilit programul pentru saptamana viitoare, programand o vizita de doua zile in localitatea din Apuseni.

Comisia speciala si-a stabilit programul: marti si miercuri, deplasare la Rosia Montana

Parlamentarii din Comisia speciala pentru proiectul de lege Rosia Montana a avut astazi prima sedinta. Alesii au stabilit programul pentru saptamana viitoare, programand o vizita de doua zile in localitatea din Apuseni.

Elena Udrea: Ponta da dovada de imaturitate: Arunca proiectul Rosia Montana in Parlament ...

Elena Udrea a discutat, intr-o emisiune la B1Tv despre Rosia Montana, despre cazul Olteanu, despre Victor Ponta si USL, despre Monica Macovei si despre viata politica actuala. Despre Rosia Montana, Elena Udrea spune: Avem nevoie de locuri de munca. Dar nu stiu daca acest elocuri de munca sunt suficiente. Nu stiu si nu spune nimeni daca Romania castiga suficient fata de ce distrugeri vor fi acolo? Este o dovada de lasitate a lui Victor Ponta. Am ajuns aici dintr-un singur gest al lui, cand .

Parlamentarii din comisia speciala merg la Rosia Montana peste o saptamana.

Parlamentarii din Comisia speciala pentru proiectul de lege privind Rosia Montana au decis miercuri sa mearga peste o saptamana la fata locului, vizita urmand sa dureze doua zile, transmite Mediafax. Marti seara sau dimineata ne vom deplasa la Rosia Montana, doua zile, miercuri si joi ne intoarcem. Vom avea intalniri cu toti reprzentantii, si ai minerilor, si ai firmelor, si ai autoritatilor si ONG-uri, care doresc sa participe, a precizat presedintele Comisiei, Darius Valcov. El a precizat .

Antonescu: PNL va vota impotriva proiectului Guvernului privind Rosia Montana

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca parlamentarii liberali vor vota impotriva proiectului de lege al Guvernului privind Rosia Montana, Biroul Permanent National BPN) al partidului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )