Libnet.ro
UNICEF

17:45

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, viziteaza Rosia Montana

Adevărul Adevărul,
Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, viziteaza Rosia Montana

In perspectiva luarii unei decizii in Parlament in legatura cu proiectul Rosia Montana, deputatii si senatorii se pregatesc sa viziteze comuna din Apuseni, devenita in ultima vreme celebra datorita controverselor iscate de preconizata exploatare miniera. Primul care va ajunge la Rosia Montana este presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. continuă pe Adevărul

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, in vizita la Scoala din Cilibia, pentru un proiect UNICEF

Elevii si dascalii scolii din Cilibia se pregatesc pentru o vizita importanta, programata pentru joi dimineata. Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, va vizita scoala buzoiana, impreuna cu responsabili din UNICEF, pentru a afla rezultatele unei campanii de prevenire a abandonului scolar.

Ce a declarat Zgonea despre Rosia Montana si Biroul permanent al Senatului.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, marti, ca, daca Biroul permanent al Senatului se derobeaza de procedura de urgenta la proiectul Rosia Montana si o transmite Birourilor reunite, acestea vor lua in considerare constituirea unei comisii speciale, transmite Mediafax. Daca Senatul in Biroul Permanent al Senatului, asa cum am citit in presa declaratiile senatorilor, se derobeaza de procedura de urgenta si o transmite catre Birourile permanente reunite, atunci Biroul .

Valeriu Zgonea: Romania trebuie sa arate ca este capabila sa gestioneze un eventual val de imigranti sirieni

Romania trebuie sa arate ca este capabila sa gestioneze un val de imigranti sirieni care ar putea aparea in urmatoarea perioada, mai ales in contextul discutiilor despre aderarea la spatiul Schengen, a declarat vineri, la Bruxelles, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Oficialul roman a discutat chestiunea cu comisarul european pentru afaceri interne, Cecilia Malmstrom, in conditiile in care Bulgaria se confrunta deja de cateva saptamani cu un val de imigranti sirieni, noteaza Agerpres.

Valeriu Zgonea: in PSD sunt mii de furnici care vor propriul candidat la presedintie (VIDEO)

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Valeriu Zgonea a avertizat si ca in PSD sunt mii de furnici care vor propriul candidat la presedintie, iar declaratiile lui Crin Antonescu irita oamenii de la.

Zgonea: Putem sa nu ii mai permitem niciodata lui Mihail Neamtu sa intre in Parlament, dupa incidentul de marti

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a sugerat faptul ca Mihail Neamtu ar putea sa nu mai intre in Parlament, dupa incidentul petrecut marti in plenul Parlamentului. Zgonea a cerut o analiza.

Zgonea: intalnirea de la Guvern e obisnuita. USL are candidat la Presedintie si premier.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat marti ca in acest moment nu exista niciun fel de problema in USL care are un candidat la Presedintie, Crin Antonescu, si un prim-ministru, Victor Ponta, aratand ca nu trebuie transformate anumite reactii emotionale in motto-uri, transmite Mediafax. Zgonea a precizat ca pleaca la Guvern pentru o intalnire obisnuita cu premierul si liderii de grup ai PSD, care are loc in fiecare saptamana, pentru a vedea ce urmeaza de facut. Noi nu .

Zgonea: Belgia va sprijini Romania in aderarea la Schengen.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat vineri, cu ocazia unei vizite oficiale in Belgia, ca modul in care Romania va fi perceputa in Uniunea Europeana in jurul alegerilor din 2014 va depinde de capacitatea statului de a se relansa economic, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei. Un mesaj credibil din partea Uniunii, in contextul alegerilor europene din 2014, va depinde de capacitatea noastra de a relansa cresterea economica, de a asigura noi locuri de munca.

Tara noastra, interesata de dezvoltarea relatiilor comerciale cu Belgia

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a discutat astazi cu presedintele Camerei Reprezentantilor a Regatului Belgia, Andre Flahaut, despre potentialul de dezvoltare a relatiilor comerciale dintre cele doua state, informeaza un comunicat de presa trimis redactiei.

Liderii PSD, intalnire de urgenta la Guvern

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, impreuna cu liderii grupurilor parlamentare ale PSD, se afla la Guvern, pentru o discutie cu premierul Victor Ponta.

Darius Valcov va conduce Comisia speciala privind proiectul Rosia Montana.

Senatorul PSD Darius Valcov va conduce Comisia speciala privind proiectul de la Rosia Montana, informeaza Mediafax. Valcov este presedintele Comisiei de Administratie din Senat. Initial, social-democratii optasera pentru a-l sustine pe aceasta functie pe deputatul PSD, Iulian Iancu, seful Comisiei de Industrii din Camera Deputatilor. Iancu nu a avut sprijinul colegilor deputati din grupul PSD. Parlamentarii au stabilit ca aceasta comisie speciala parlamentara sa aiba 21 de membri, din care 8 .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2586 seconds )