Libnet.ro
UNICEF

18:00

VIDEO Presedintele Frantei a anuntat despartirea de Valerie Trierweiler

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Presedintele Frantei a anuntat despartirea de Valerie Trierweiler

Presedintele francez Francois Hollande a anuntat sambata, pentru AFP, incetarea relatiei cu Valerie Trierweiler, dupa doua saptamani de la dezvaluirea relatiei sale amoroase cu actrita Julie Gayet. continuă pe Hotnews

Presedintele Frantei a anuntat despartirea de Valerie Trierweiler

Presedintele francez Francois Hollande a anuntat sambata, pentru AFP, incetarea relatiei cu Valerie Trierweiler, dupa doua saptamani de la dezvaluirea relatiei sale amoroase cu actrita Julie Gayet.

VIDEO. Este oficial: Holland a anuntat despartirea de Valerie Trierweiler.

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a confirmat separarea de partenera sa, Valerie Trierweiler. Hollande a declarat agentiei AFP ca anunt ca am incheiat viata comuna pe care o impartaseam cu Valerie Trierweiler, conform BBC News In urma cu doua saptamani, o revista a publicat fotografii care ar fi dat de gol aventura dintre Hollande si actrita Julie Gayet. // Froancois Hollande nu a negat niciodata o aventura cu Julie Gayet si a recunoscut ca se afla intr-un moment .

E OFICIAL: Presedintele Francois Hollande S-A DESPARTIT de Valerie Trierweiler

UPDATE 20:20 -Presedintele francez Francois Hollande a anuntat sambata, pentru AFP, incetarea relatiei cu Valerie Trierweiler, dupa doua saptamani de la dezvaluirea relatiei sale amoroase cu.

Francois Hollande a anuntat incetarea relatiei cu Valerie Trierweiler

Presedintele francez Francois Hollande a declarat, sambata, pentru AFP, ca a incetat relatia cu Valerie Trierweiler, dupa doua saptamani de la dezvaluirea relatiei sale amoroase cu actrita Julie.

PRESA: Francois Hollande si Valerie Trierweiler vor anunta DESPARTIREA

O clarificare a situatiei cuplului format de Francois Hollande si Valerie Trierweiler ar urma sa aiba loc sambata, scriu mai multe publicatii, in timp ce Palatul Elysee si anturajul Primei Doamne pastrau.

Valerie Trierweiler ar fi distrus obiecte de arta din biroul lui Francois Hollande in valoare de 3 milioane de euro

Partenera oficiala a presedintelui francez, Valerie Trierweiler, ar fi distrus mai multe obiecte de arta din biroul lui Hollande de la palatul Elysee, scrie Mirror. Acest incident ar fi avut loc odata cu vizita.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )