Libnet.ro
UNICEF

09:45

Sedinta CSAT: Klaus Iohannis nu a vorbit despre informarile de la SRI, dar a promis norme, controale si laboratoare acreditate (VIDEO)

B1 B1,
Sedinta CSAT: Klaus Iohannis nu a vorbit despre informarile de la SRI, dar a promis norme, controale si laboratoare acreditate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut vineri o declaratie de presa la finalul sedintei Consiliului Suprem de Aparare a tarii, in care s-a discutat despre probleme din sanatate. Seful statului nu a. continuă pe B1

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Au fost luate decizii importante privind securitatea nationala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut vineri o declaratie de presa, dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. Seful statului a precizat ca in cadrul sedintei CSAT au fost luate decizii.

Sedinta CSAT: Se discuta situatia din sanatate si activitatea SRI

Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, in care se discuta despre situatia actuala a sistemului de sanatate, a inceput, vineri, la Palatul Cotroceni. Potrivit Administratiei.

Sedinta CSAT, vineri. Pe ordinea de zi: situatia sistemului de sanatate

O sedinta a CSAT, condusa de presedintele Klaus Iohannis, va avea loc vineri, la Palatul Cotroceni, printre subiectele de pe ordinea de zi aflandu-se situatia actuala a sistemului de sanatate publica.

Sedinta CSAT a inceput. Infectiile din spitale si activitatea SRI, pe agenda discutiilor

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) va stabili in sedinta de azi mandatul Romaniei pentru Summitul NATO de la Varsovia si, de asemenea, va discuta activitatea SRI din 2015, dar si criza din sistemul sanitar, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Alina Mungiu Pippidi: Daca nu se desecretizeaza informarile SRI privind infectiile din spitale, putem cere acest lucru in instanta

Alina Mungiu Pippidi, Presedintele Societatii Academice din Romania, a declarat marti ca, in cazul in care autoritatile refuza sa desecretizeze informarile SRI privind infectiile din spitale, exista posibilitatea de a cere in instanta acest lucru.

Ce spune Traian Basescu despre o posibila suspendare a lui Klaus Iohannis

Liderul PMP Traian Basescu a declarat, joi, la Buzau, ca o suspendare a presedintelui Klaus Iohannis ar fi o prostie, un obtuzism fara limite, sustinand ca nu crede ca in Romania se va mai intampla vreodata asa ceva, pentru ca, usor, usor, partidele incep sa inteleaga rolul sefului statului in momente de criza.

Ce spune Basescu despre o eventuala suspendare a lui Klaus Iohannis

Presedintele PMP, Traian Basescu, a catalogat joi, la Buzau, drept o prostie, un optuzism fara limite o eventuala tentativa de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis, subliniind ca usor-usor, partidele incep sa inteleaga rolul presedintelui in momente de criza.

Un incendiu a izbucnit in apropiere de casa lui Klaus Iohannis din Sibiu

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineata, in apropiere de casa lui Klaus Iohannis din Sibiu, potrivit libertatea. ro. La fata locului s-a deplasat doua echipaje de pompieri pentru stingerea incendiului care.

Klaus Iohannis, felicitari pentru castigatorul alegerilor prezidentiale din Austria: Este foarte important sa lucram impreuna ca sa intarim UE in aceasta perioada dificila

Presedintele Klaus Iohannis i-a adresat marti un mesaj de felicitare lui Alexander Van der Bellen, dupa victoria sa in alegerile prezidentiale din Austria. in mesajul sau, seful statului aminteste de.

Sedinta CSAT, in care se discuta situatia din sanatate si activitatea SRI, a inceput

Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, in care se discuta despre situatia actuala a sistemului de sanatate, a inceput, vineri, la Palatul Cotroceni. Potrivit Administratiei.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )