Libnet.ro
UNICEF

08:30

VIDEO. Primele imagini panoramice subacvatice incluse pe GOOGLE MAPS.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Primele imagini panoramice subacvatice incluse pe GOOGLE MAPS.

Google a pregatit o noua surpriza utilizatorilor serviciului Street View: acum pot fi explorate virtual mai multe zone fascinante ale oceanului planetar, potrivit Descopera. ro. Imaginile au fost capturate in cadrul Catlin Seaview Survey, un proiect dedicat studierii starii de sanatate a recifelor de corali si impactul pe care factori precum incalzirea globala o au asupra lor. Vrem sa fim o sursa cuprinzatoare de imagini, ce permite tuturor sa exploreze orice colt al planetei, afirma Jenifer . continuă pe România Liberă

Primele imagini spectaculare cu recifurile din Marea Bariera de Corali pe Google Maps (VIDEO)

Google Maps are, incepand de miercuri, imagini panoramice spectaculoase cu recifurile din Marea Bariera de Corali, pe care orice utilizator al aplicatiei le poate admira prin intermediul aplicatiei Street View.

iPhone 5 vs. Google Maps: un razboi 'al orgoliilor' care supara milioane de utilizatori

Utilizatorii popularei aplicatii Google Maps, disponibila pe aproximativ toate sistemele de operare mobile din prezent au avut de suferit si s-au confruntat cu probleme neasteptate pe iOS 6 cu care vine echipat iPhone 5, unde Apple a hotarat sa renunte.

Volkswagen Golf VII GTI concept - primele imagini si detalii oficiale (FOTO)

Acestea sunt primele imagini oficiale cu noul Volkswagen Golf VII GTI, care este programat sa apara pe piata in primavara, desi initial se preconiza ca va fi disponibil in toamna lui 2013. Este deocamdata un.

Noul Jaguar F-Type, in primele imagini fara camuflaj. Decapotabila va fi prezentata oficial la Paris (FOTO)

Primele imagini cu Jaguar F-Type, succesorul lui E-Type, au impanzit internetul, dupa ce au fost facute publice de cei de la Teamspeed. com. Aspectul lui F-Type este inspirat din conceptul C-X16, aceasta fiind.

Google a publicat PRIMELE IMAGINI din adancuri. Ce comori se afla in Oceanele lumii

Cei care nu vor avea niciodata sansa sa ajunga acolo, o pot face prin intermediul imaginilor oferite in premiera de Google. Pentru inceput, cei de la Google au fotografiat Marea Bariera de Corali din.

EXCLUSIV Primele imagini cu noua Dacia Sandero Stepway

Dacia prezinta la Salonul Auto de la Paris 27 septembrie-14 octombrie), alaturi noile Logan si Sandero, si noul Sandero Stepway. ro va prezinta in premiera imagini cu noul Stepway, surprinse in timpul pregatirilor pentru lansarea oficiala de joi, 27 septembrie. Noul Stepway este a treia surpriza pregatita de Dacia pentru acest salon auto si a sasea noutate a marcii autohtone pentru 2012, dupa Lodgy, Dokker, Dokker VAN, Sandero 2 si Logan 2.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )