Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO RegizorulBertrand Tavernier revine la Bucuresti, dupa 20 de ani

Adevărul Adevărul,
VIDEO RegizorulBertrand Tavernier revine la Bucuresti, dupa 20 de ani

Bertrand Tavernier, unul dintre cei mai respectati regizori, scenaristi si producatori francezi, este invitatul special al Festivalului Les Films de Cannes a Bucarest, care ii va dedica o retrospectiva. continuă pe Adevărul

VIDEO Andrei Plesu, la Dupa 20 de ani:Campania are ceva din virilitatea gorilelor care traverseaza jungla spunand - Eu sunt seful

Viitorul sef al statului trebuie sa stie bine macar o meserie, sa vorbeasca cel putin doua limbi straine, sa fie onest si educat. Este portetul, aproape utopic, pe care scriitorul Andrei Plesu l-a facut celui pe care il vede in fruntea tarii.

FOTO O reuniune *NSYNC? Vezi cum arata baietii faimoasei trupe, dupa 20 de ani

Odata cu marele anunt ca Lance Bass, blondul fostului boyband, se va insura cu partenerul lui, Michael Turchin, acesta a adus in discutie si o posibila reuniune NSYNC, chiar la nunta lui, adica cu Justin Timberlake, JC Chasez, Joey Fatone si Chris Kirkpatrick, la aproape 20 de ani de la inceputul trupei.

Viorel (3 Sud Est) s-a despartit de iubita, dupa 8 ani de relatie

In timp ce prietenii si fanii asteptau sa auda vestea ca se insoara in sfarsit, dupa 8 ani de relatie cu Natalia, Viorel Sipos, artistul din trupa 3 Sud Est, si iubita lui si-au spus adio.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )