Libnet.ro
UNICEF

15:15

Vesti bune pentru Simona Halep! Tenismena urca in clasamentul WTA dupa victoria de la Madrid

B1 B1,
Vesti bune pentru Simona Halep! Tenismena urca in clasamentul WTA dupa victoria de la Madrid

Tenismena Simona Halep a inceput turneul de la Madrid de pe locul 8, insa deja a inceput sa urce in clasamentul WTA, potrivitziare. com. Dupa victoria de la Madrid, Halep si-a. continuă pe B1

Clasamentul WTA: Simona Halep a coborat pe locul 8

Simona Halep ocupa in aceasta saptamana locul 8 in ierarhia WTA, aceasta cadere de patru pozitii fiind tradusa astfel: jucatoarea noastra a pierdut punctele obtinute in 2016 la competitia patronata de Ion Tiriac a castigat Mutua Madrid Open) din cauza faptului ca turneul a avut loc cu o saptamana mai devreme anul trecut. Desi nu mai evolueaza in circuit, Serena Williams este lider si in aceasta saptamana, americanca fiind urmata de Angelique Kerber si Karolina Pliskova.

Simona Halep: Nu i-am urat bafta lui Bouchard inainte de meciul cu Sharapova, pentru ca nu vorbim, ea este diferita

Simona Halep a declarat, dupa ce Eugenie Bouchard a sustinut ca multe jucatoare au incurajat-o inaintea intalnirii cu Maria Sharapova, ca nu se numara printre acestea, deoarce nu vorbeste cu sportiva canadiana.

WTA Madrid: Simona Halep vs Samantha Stosur 6-4, 4-6, 6-4/ Halep, in sferturi - Cu sange rece

Testata serios de puternica Sam Stosur 26 WTA), Simona Halep cap de serie numarul trei) a dat dovada de sanga rece in momentele importante ale disputei din optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid, jucatoarea noastra castigand in trei seturi o partida echilibrata si dificila 6-4, 4-6, 6-4). Meciul a durat o ora si 52 de minute. Se actualizeaza.

VIDEO WTA Madrid: Simona Halep vs Samantha Stosur 6-4, 4-6, 6-4/ Halep, in sferturi - Cu sange rece

Testata serios de puternica Sam Stosur 26 WTA), Simona Halep cap de serie numarul trei) a dat dovada de sange rece in momentele importante ale disputei din optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid, jucatoarea noastra castigand in trei seturi o partida echilibrata si dificila 6-4, 4-6, 6-4). Meciul a durat o ora si 52 de minute. Urmatoarea adversara: Coco Vandeweghe SUA - 20 WTA) - cele doua nu s-au mai intalnit pana acum.

WTA Madrid: Simona Halep si Irina-Camelia Begu, in sferturile probei de dublu

Perechea Simona Halep/Irina-Camelia Begu s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale probei de dublu de la Madrid Open, turneu organizat de Ion Tiriac si dotat cu premii in valoare totala de 5. 318 dolari.

Simona Halep si Irina-Camelia Begu s-au calificat in sferturi de finala la Madrid Open, la dublu

Perechea Simona Halep/Irina-Camelia Begu s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale probei de dublu de la Madrid Open, turneu organizat de Ion Tiriac si dotat cu premii in valoare totala de.

Simona Halep, dupa revenirea incredibila din partida cu Roberta Vinci: Nu m-am gandit foarte mult ca voi pierde

Dupa ce a fost condusa cu 5-2 in setul decisiv, Simona Halep a avut o revenire de senzatie in meciul cu Roberta Vinci, in turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, si s-a impus cu 6-3, 2-6, 7-62). Nu m-am gandit foarte mult ca voi pierde, m-am gandit ca trebuie sa stau punct cu punct, sa dau tot ce pot ca sa revin si sa raman pozitiva, ceea ce am si facut, a spus Simona Halep.

LIVE Text Simona Halep vs Roberta Vinci 6-3, 2-6, 1-4

Pentru a ajunge in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid, Simona Halep cap de serie numarul trei) trebuie sa o invinga pe Roberta Vinci 34 WTA). Meciul de pe Manolo Santana este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Madrid: Simona Halep vs Roberta Vinci 6-3, 2-6, 7-6(2)/ Pe marginea prapastiei - Simona revine de la 2-5 in decisiv si se califica in optimi

Simona Halep a fost propriul ei adversar in meciul cu Roberta Vinci din turul trei al turneului Premier Mandatory de la Madrid, jucatoarea noastra traind un adevarat thriller impotriva experimentatei Vinci. Dupa un set castigat fara emotii 6-3), Simo a intrat in jocul adversarei, a pierdut punct dupa punct, a fost neinspirata nervoasa si fara rabdare) si a adus-o pe Roberta in situatia de a se afla la un sigur game distanta de calificare 6-2, 5-2). Eliberata parca de presiune si cu un picior si jumatate deja in afara competitiei, Halep a revenit, a impins decisivul in tiebreak, acolo unde s-a impus cu 7-2. Se actualizeaza.

VIDEO WTA Madrid: Simona Halep vs Roberta Vinci 6-3, 2-6, 7-6(2)/ Pe marginea prapastiei - Simona revine de la 2-5 in decisiv si se califica in optimi

Simona Halep a fost propriul ei adversar in meciul cu Roberta Vinci din turul trei al turneului Premier Mandatory de la Madrid, jucatoarea noastra traind un adevarat thriller impotriva experimentatei Vinci. Dupa un set castigat fara emotii 6-3), Simo a intrat in jocul adversarei, a pierdut punct dupa punct, a fost neinspirata nervoasa si fara rabdare) si a adus-o pe Roberta in situatia de a se afla la un sigur game distanta de calificare 6-2, 5-2). Eliberata parca de presiune si cu un picior si jumatate deja in afara competitiei, Halep a revenit, a impins decisivul in tiebreak, acolo unde s-a impus cu 7-2.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )