Libnet.ro
UNICEF

14:00

VIDEO Roger Federer, rege pentru a saptea oara la Cincinnati: Voi incerca sa ma intorc aici in anii care vor urma - Novak Djokovic: Astept sa se retraga Roger

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Roger Federer, rege pentru a saptea oara la Cincinnati: Voi incerca sa ma intorc aici in anii care vor urma - Novak Djokovic: Astept sa se retraga Roger

Roger Federer a demonstrat, la cei 34 de ani ai sai, ca are inca multe de spus in tenisul de camp masculin, elvetianul trecand in finala de la Cincinnati de Novak Djokovic, liderul mondial. Voi incerca sa ma intorc aici in anii care vor urma, a promis Fedex, in timp ce Novak a precizat ca asteapta sa se retraga Roger pentru a castiga si el la Cincinnati. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Federer vs Djokovic. continuă pe Hotnews

Roger Federer a CASTIGAT, pentru a saptea oara, turneul de la Cincinnati

Tenismanul elvetian Roger Federer, locul 3 ATP si cap de serie numarul 2, l-a invins, duminica, pe sarbul Novak Djokovici, principalul favorit, scor 7-6 1), 6-3, si a castigat turneul de 1000 de puncte de la Cincinnati, al 87-lea sau trofeu.

Roger Federer s-a calificat in semifinalele de la Cincinnati

Tenismanul elvetian Roger Federer, numarul 2 mondial, s-a calificat in semifinalele Mastersului 1000 de la Cincinnati, dupa ce a trecut de spaniolul Feliciano Lopez, scor 6-3, 6-4. in semifinale, Federer.

Finala ATP de la Cincinatti: Roger Federer, pentru a 7-a oara castigator al turneului, dupa ce l-a invins in finala pe Novak Djokovici

Tenismanul elvetian Roger Federer, locul 3 ATP si cap de serie numarul 2, a castigat, duminica, pentru a saptea oara turneul de la Cincinnati, dupa ce l-a invins pe sarbul Novak Djokovici, favoritul numarul 1, cu scorul de 7-6 1), 6-3. Roger Federer castiga al 87-lea trofeu din cariera, dupa o finala care a durat o ora si 30 de minute.

Roger Federer l-a invins clar pe Novak Djokovici in finala de la Cincinnati

Roger Federer, locul 3 ATP si cap de serie numarul 2, l-a invins pe sarbul Novak Djokovici, principalul favorit si liderul mondial ATP, scor 7-6 1), 6-3, castigand turneul de la Cincinnati.

Roger Federer il invinge in finala pe Djokovic in finala la Cincinnati

Elvetianul Roger Federer a castigat turneul de la Cincinnati dupa ce a trecut in doua seturi de numarul 1 mondial, sarbul Novak Djokovici. Federer, numarul 3 mondial, s-a impus cu 7-6, 6-3. Novak Djokovici a.

Novak Djokovici si Roger Federer joaca finala turneului de la Cincinnati

Tenismanul sarb Novak Djokovici, numarul 1 mondial, si elvetianul Roger Federer, cap de serie numarul 2, vor disputa finala Mastersului 1000 de la Cincinnati.

Novak Djokovici si Roger Federer, in finala turneului de la Cincinnati

Tenismanul sarb Novak Djokovici, numarul 1 mondial, si elvetianul Roger Federer, cap de serie numarul 2, se vor confrunta la finala turneului de la Cincinnati din SUA, scrie Mediafax. Novak Djokovici s-a calificat.

Novak Djokovic si Roger Federer joaca finala turneului de la Cincinnati

Tenismanul sarb Novak Djokovic, numarul 1 mondial, si elvetianul Roger Federer, cap de serie numarul 2, vor disputa finala Mastersului 1000 de la Cincinnati, informeaza Mediafax.

Roger Federer: Simona Halep este o fata foarte draguta. O urmaresc cu placere de cate ori am ocazia

A pierdut finala turneului de la Cincinnati, dar a castigat un fan. Roger Federer a laudat-o pe Simona Halep, la putin timp dupa ce l-a invins pe Novak Djokovic. Simona? Este o fata foarte draguta. O urmaresc cu placere de cate ori am ocazia, a precizat campionul elvetian.

Clasamentul ATP: Roger Federer a urcat pe locul 2 - Marius Copil, cel mai bine clasat roman (locul 184)

Roger Federer a urcat pe locul doi in clasamentul ATP, dupa ce a castigat turneul Masters de la Cincinnati. Lider se mentine Novak Djokovic, in timp ce Andy Murray a cazut o pozitie, pana pe trei. Marius Copil este cel mai bine clasat roman, pe pozitia 184.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )