Libnet.ro
UNICEF

10:15

VIDEO S-a lansat Vector Watch, primul ceas inteligent proiectat in Romania. Compania promite ca bateria tine 30 de zile

Hotnews Hotnews,
 VIDEO S-a lansat Vector Watch, primul ceas inteligent proiectat in Romania. Compania promite ca bateria tine 30 de zile

La targul de ceasuri de la Basel s-a lansat joi ceasul inteligent Vector Watch proiectat de o echipa de romani care a inceput lucrul in vara lui 2014. Preturile ceasului sunt intre 199 si 349 dolari, exista o versiune cu cadran rotund si una rectangulara, iar promisiunea este ca bateria tine o luna. La ceas au contribut si fosti directori de la Timex si Nike. Pentru ca bateria sa tina atat de mult s-au facut si compromisuri: ecranul este alb negru si nu este tactil. continuă pe Hotnews

Vector Watch, smartwatch-ul creat de romani, va avea autonomie de o luna

Ceasul Vector Watch se anunta o revolutie pentru piata smartwatch-urilor. Acesta va fi lansat in astazi, 19 martie, in cadrul unui eveniment organizat in Elvetia. Despre ceasul Vector Watch am auzit pentru prima data la jumatatea anului trecut. Are in spate o echipa de ingineri si antreprenori romani, dar si pe Joe Santana, fostul CEO [].

Soarta ceasului secret al romanilor de la Vector Watch este la mana Apple

Lansarea de maine, 19 martie, a Vector Watch, ceasul inteligent produs de start-up-ul omonim fondat de romanul Andrei Pitis si finantat de Radu Georgescu, vine intr-un moment in care scepticii vorbesc despre un esec de moment al dispozitivelor purtabile.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )