Libnet.ro
UNICEF

12:45

VIDEO Sase persoane au fost ranite intr-un accident rutier. Un Logan i-a taiat calea unui autoturism Audi

Adevărul Adevărul,
VIDEO Sase persoane au fost ranite intr-un accident rutier. Un Logan i-a taiat calea unui autoturism Audi

Sase persoane au fost ranite in urma unui grav accident de circulatie care a avut loc, in aceasta dimineata, in localitatea Cornesti. continuă pe Adevărul

VIDEO Sase persoane au fost ranite intr-un accident rutier. Un Logan a taiat calea unui autoturism Audi

Sase persoane au fost ranite in urma unui grav accident de circulatie care a avut loc, in aceasta dimineata, in localitatea Cornesti.

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident provocat de soferul unui microbuz

Evenimentul rutier a avut loc pe raza comunei Popesti, iar trei persoanele ranite au fost transportate la spital, pentru investigatii.

Suceava: Trei tineri au fost raniti intr-un accident provocat de un barbat fara permis de conducere

Doua tinere cu varste de 15 si 19 ani si un tanar de 20 de ani au fost raniti intr-un accident produs pe DN 29, in judetul Suceava, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost lovit de o autoutilitara la.

UPDATE Doua ambarcatiuni s-au ciocnit sambata noapte pe Lacul Snagov: Cinci persoane au fost ranite, una a fost gasita de scafandri pe fundul lacului

Doua ambarcatiuni s-au ciocnit pe Lacul Snagov, in noaptea de sambata spre duminica, cinci persoane fiind ranite, iar cel de-al saselea pasager nefiind gasit, astfel ca este cautat in continuare de scafandri, potrivit purtatorului de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile.

Ancheta deschisa, dupa ce un barbat a murit si alti cinci au fost raniti intr-un accident pe lacul Snagov

Ancheta continua in cazul accidentului de pe lacul Snagov, unde un om a murit si alti 5 au fost raniti, dupa ce ambarcatiunile in care se aflau s-au ciocnit, informeaza B1 TV. Se presupune ca, fie nu s-a.

UPDATE Accident pe Lacul Snagov. Doua ambarcatiuni s-au ciocnit: cinci persoane au fost ranite, iar una este disparuta

Doua ambarcatiuni s-au ciocnit in noaptea de sambata spre duminica pe Lacul Snagov, in urma accidentului fiind ranite cinci persoane, iar inca o persoana este data disparuta, fiind in continuare cautata in apele lacului. Cele cinci victime au varste cuprinse intre 28 si 37 de ani, iar persoana disparuta este un barbat de 60 de ani.

Doua persoane au fost ranite dupa ce o soferita aflata la volanul unui autoturism de lux a incalcat regulile de circulatie

Nerespectarea indicatorului STOP a dus la producerea unui grav accident de circulatie petrecut la intersectia strazilor Garii cu strada Basarabiei.

Accident rutier in Buzau: Patru persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite, duminica dupa-amiaza, intr-un accident rutier produs pe DN 2, in zona localitatii Florica din judetul Buzau. Traficul se desfasoara cu dificultate, pe un singur fir, alternativ.

Accident grav pe DN 6, dupa ce un microbuz s-a rasturnat. Trei persoane, in spital

Trei persoane au fost ranite intr-un accident produs, miercuri, pe DN 6, in apropierea statiunii Baile Herculane din judetul Caras-Severin, dupa ce un microbuz in care se aflau zece oameni s-a rasturnat intr-o curba.

Siria: 17 persoane au murit si 100 au fost ranite de obuze lansate de fortele rebele la Alep

Cel putin 17 persoane au murit si 100 au fost ranite de obuze lansate asupra unor cartiere guvernamentale din Alep, principalul oras din nordul Siriei, transmite AFP, citata de Agerpres. Jumatate dintre victime.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2762 seconds )