Libnet.ro
UNICEF

18:30

VIDEO Schalke - Real Madrid 1-6: nemtii au murit in picioare. Gest superb la Gelsenkirchensi o dovada de curaj

Adevărul Adevărul,
VIDEO Schalke - Real Madrid 1-6: nemtii au murit in picioare. Gest superb la Gelsenkirchensi o dovada de curaj

Echipa de pe locul 4 in Bundesliga n-a avut nicio sansa in fata liderului din Spania. Totusi, nemtii au predat doua lectii impresionante. in plus, au marcat cel mai frumos gol al serii in Liga Campionilor. continuă pe Adevărul

LIVE Champions League: Schalke - Real Madrid si Galatasaray - Chelsea

Onlinesport. ro transmite miercuri seara de la ora 21:45 ultimele doua meciuri din mansa tur a optimilor de finala ale UEFA Champions League:Schalke - Real Madrid si Galatasaray - Chelsea.

MINUT cu MINUT Champions League: Schalke - Real Madrid si Galatasaray - Chelsea

Onlinesport. ro a transmismiercuri seara de la ora 21:45 ultimele doua meciuri din mansa tur a optimilor de finala ale UEFA Champions League:Schalke - Real Madrid 1-6) si Galatasaray - Chelsea 1-1).

LIVE Champions League: Schalke - Real Madrid si Galatasaray - Chelsea (21:45)

Onlinesport. ro transmite miercuri seara de la ora 21:45 ultimele doua meciuri din mansa tur a optimilor de finala ale UEFA Champions League:Schalke - Real Madrid si Galatasaray - Chelsea.

Schalke, spulberata de Real Madrid, 1-6, pe teren propriu! Rezultatele complete din turul optimilor Ligii Campionilor

Miercuri seara s-au disputat ultimele doua meciuri din mansa tur a optimilor Ligii Campionilor. Real Madrid este deja calificata in sferturi, dupa ce a desfiintat-o pe Schalke, chiar la Gelsenkirchen, scor 6-1, intr-un meci in care toti cei trei jucatori din avanposturi, Bale, Benzema si Ronaldo au marcat fiecare cate o dubla!.

Real Madrid obtine cea mai clara victorie din optimile de finala ale Ligii Campionilor, 6-1 cu Schalke

Real Madrid a obtinut cea mai clara victorie din optimile de finala ale Ligii Campionilor, impunandu-se cu 6-1 in deplasare in fata germanilor de la Schalke 04. Partida nu a avut practic istoric, spaniolii avand.

Real Madrid lupta contra recordului negativ in Germania. Are o singura victorie in 25 de meciuri

Pentru Real Madrid vizita la Gelsenkirchen nu va fi una oarecare si, pe langa duelul cu Schalke 04 a carui miza este un loc in sferturile Champions League, echipa din capitala Spaniei infrunta si recordul negativ contra echipelor germane in deplasare.

VIDEO Osasuna - Atletico Madrid 3-0/ La trei puncte in spatele liderului

Atletico Madrid a pierdut categoric partida jucata pe terenul Osasunei, echipa pregatita de Diego Simeone fiind depasita cu 3-0. In urma acestui rezultat, Atletico se afla la trei puncte in spatele liderului Real Madrid.

Astra Giurgiu ar putea disputa un amical cu Real Madrid

Echipa Astra Giurgiu ar putea aduce in Romania super echipa celor de la Real Madrid in vara acestui an, a declarat pentru Mediafax Adrian Thiess, omul care a facut posibil si amicalul Dinamo - FC Barcelona.

Real Madrid, amical la Bucuresti, dar nu cu granzii din Capitala. Clauza pentru Ronaldo

Dupa Barcelona, care a jucat un meci amical cu Dinamo, in august 2012, Real Madrid este si ea foarte aproape sa ajunga la Bucuresti, tot pentru o partida de pregatire.

Cotidianul Le Monde, obligat sa plateasca peste 300.000 de euro cluburilor Real Madrid si FC Barcelona

Justitia spaniola a confirmat, luni, condamnarea cotidianului francez Le Monde la plata sumei de 300. 000 de euro, reprezentand daune si interese, catre clubul Real Madrid si la 15. 000 de euro clubului FC Barcelona,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )