Libnet.ro
UNICEF

10:30

VIDEO Simona Halep a invins-o pe Puig in turneul Tie Break Tens de la Madrid. Urmareste aici evolutia jucatoarei din Constanta

Adevărul Adevărul,
VIDEO Simona Halep a invins-o pe Puig in turneul Tie Break Tens de la Madrid. Urmareste aici evolutia jucatoarei din Constanta

Tie Break Tens este un scurt turneu, in care meciurile se disputa pana cand un jucator face zece puncte, cu o margine de doua. Premiile editiei din acest an sunt de cate 200. 000 de dolari pentru castigatori, iar suma de 100. 000 de dolari va fi donata in scopuri caritabile. continuă pe Adevărul

Simona Halep - Johanna Konta, la Tie Break Tens

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep o va intalni pe britanica Johanna Konta la turneul demonstrativ Tie Break Tens, care incepe joi la Madrid. Meciurile de la acest turneu se.

Simona Halep va evolua cu Johanna Konta la Tie Break Tens

Simona Halep va evolua cu Johanna Konta in primul tur al turneului Tie Break Tens, prima editie feminina a competitiei de tenis fara ghemuri si fara seturi, care va avea loc, joi, de la ora 20. 30, la Caja Magica din Madrid, scrie News. ro. In cazul unei victorii, Halep ar putea da piept in mansa urmatoare cu Maria Sharapova.

VIDEO LIVE Simona Halep a invins-o pe Puig in turneul Tie Break Tens de la Madrid. Urmareste aici evolutia jucatoarei din Constanta

Tie Break Tens este un scurt turneu, in care meciurile se disputa pana cand un jucator face zece puncte, cu o margine de doua. Premiile editiei din acest an sunt de cate 200. 000 de dolari pentru castigatori, iar suma de 100. 000 de dolari va fi donata in scopuri caritabile.

Simona Halep a urcat pe locul 4 in clasamentul WTA

Simona Halep, care a ajuns pana in semifinale la turneul de la Stuttgart, a urcat de pe 5 pe locul 4 in clasamentul WTA de simplu, cu 5206 de puncte, conform ierarhiei data publicitatii luni,.

Mesaj de sustinere pentru Ilie Nastase: Ce tricouri au purtat Simona Halep si antrenorul ei pe strazile din Madrid (FOTO)

Ilie Nastase a fost, in ultimele saptamani, protagonistul unui scandal de amploare in tenis. in acest context, Simona Halep 4 WTA) si antrenorul Darren Cahill au facut un gest care ar putea.

Simona Halep, gest neasteptat la Madrid. Ce a facut sportiva ca sa isi arate sustinerea pentru Ilie Nastase

Simona Halep si Darren Cahill au iesit pe strazile Madridului pentru a arata sustinerea lor fata de Ilie Nastase. Potrivit Libertatea. ro, sportiva impreuna cu antrenorul Darren Cahill au purtat.

FOTO Cum il sustin Simona Halep si Darren Cahill pe Ilie Nastase in perioada dificila prin care trece

Simona Halep se afla de cateva zile la Madrid, acolo unde a reinceput antrenamentele cu Darren Cahill, in vederea turneului la care va participa incepand cu 5 mai.

Cristiano Ronaldo a impresionat-o profund pe Simona Halep: Multumesc pentru o seara minunata!

Simona Halep a decis sa se relaxeze cateva ore inaintea turneului de la Madrid 5-14 mai). Potrivit Cancan. ro, tenismena a profitat de faptul ca se afla in capitala Spaniei, unde se pregateste.

Simona Halep poate juca maine cu Maria Sarapova. Cum ar fi posibil acest lucru

Simona Halep, numarul 4 WTA, ar putea avea sansa de a o invinge pe singura jucatoare de top pe care n-a batut-o niciodata.

Simona Halep iese din top 5 WTA. Ce pozitie va ocupa sportiva

Simona Halep, ce ocupa in acest moment locul 4, va iesi, de luni, pentru prima data dupa mult timp, din Top 5 WTA. Potrivit doartenis. ro, sportiva o sa ocupe locul 7 in clasamentul mondial, din.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )