Libnet.ro
UNICEF

23:45

Simona Halep va evolua cu Johanna Konta la Tie Break Tens

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep va evolua cu Johanna Konta la Tie Break Tens

Simona Halep va evolua cu Johanna Konta in primul tur al turneului Tie Break Tens, prima editie feminina a competitiei de tenis fara ghemuri si fara seturi, care va avea loc, joi, de la ora 20. 30, la Caja Magica din Madrid, scrie News. ro. In cazul unei victorii, Halep ar putea da piept in mansa urmatoare cu Maria Sharapova. continuă pe Hotnews

WTA Stuttgart: Laura Siegemund vs Simona Halep 6-4, 7-5/ Complexul Laura - Halep, eliminata in semifinale

Simona Halep nu a gasit nici de aceasta data combinatia castigatoare impotriva Laurei Siegemund Germania - 48 WTA), nemtoaica impunandu-se pentru a doua oara consecutiv in fata Simonei la Stuttgart prima data a fost anul trecut, in optimi). A fost 6-4, 7-5 pentru Laura, dupa un meci care a durat o ora si 44 de minute. Simona a avut sansa ei: a avut doua mingi de set in mansa a doua, la 5-4, pe serviciul ei, insa nu a putut profita. Se actualizeaza.

Simona Halep iese din top 5 WTA. Ce pozitie va ocupa sportiva

Simona Halep, ce ocupa in acest moment locul 4, va iesi, de luni, pentru prima data dupa mult timp, din Top 5 WTA. Potrivit doartenis. ro, sportiva o sa ocupe locul 7 in clasamentul mondial, din.

Simona Halep a urcat pe locul 4 in clasamentul WTA

Simona Halep, care a ajuns pana in semifinale la turneul de la Stuttgart, a urcat de pe 5 pe locul 4 in clasamentul WTA de simplu, cu 5206 de puncte, conform ierarhiei data publicitatii luni,.

Clasamentul WTA: Simona Halep a urcat pe locul 4

Simona Halep se afla, incepand de luni, pe locul 4 in ierarhia WTA, cu o pozitie mai sus fata de saptamana trecuta, cu 5. 206 puncte acumulate. Lider se mentine Serena Williams, americanca fiind urmata de Angelique Kerber si de Karolina Pliskova.

Simona Halep s-a intors acasa vizibil iritata, dupa eliminarea de la Stuttgart. Ce a declarat ea la sosirea in tara

Simona Halep a fost eliminata in semifinalele turneului de la Stuttgart, ratand sansa de a juca prima sa finala in 2017.

Simona Halep: Ritmul a fost dificil. Nu am putut sa domin

Jucatoarea Simona Halep a declarat, la Stuttgart, unde a fost eliminata in semifinale de Laura Siegemund, ca adversara sa a jucat foarte bine si ritmul a fost dificil, astfel ca nu a putut sa domine, informeaza wtatennis. com .

Lectie pentru Simona Halep. Nemtoaica Laura Siegemund dezvaluie cum a eliminat-o in semifinale la Stuttgart

Simona Halep a reusit cel mai bun rezultat al ei in 2017, dar a fost eliminata in semifinale la Stuttgart, de favorita gazdelor Laura Siegemund.

Simona Halep, eliminata in semifinale de la Stuttgart. Cine va juca finala

Vesti triste de la Stuttgart, acolo unde Simona Halep a fost eliminata in semifinalele turneului de Laura Siegemund. Constanteanca a pierdut in doua seturi, scor 5-6, 5-7. Romanca a.

Simona Halep, dupa infrangerea cu Laura Siegemund: Ritmul a fost dificil, nu am putut sa domin

Simona Halep a parasit turneul Premier de la Stuttgart in semifinale, jucatoarea noastra fiind invinsa de Laura Siegemund, scor 6-4, 7-5. Ritmul a fost dificil, nu am putut sa domin, a precizat sportiva nascuta la Constanta la finalul disputei.

Simona Halep a ratat calificarea in finala turneului WTA de la Stuttgart

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, a fost invinsa de germanca Laura Siegemund cu 6-4, 7-5, sambata, in semifinalele turneului WTA de la Stuttgart, dotat cu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )