Libnet.ro
UNICEF

10:16

VIDEO Simona Halep nu si-a dat seama cand a castigat setul doi cu Serena Williams

Online Sport Online Sport,
VIDEO Simona Halep nu si-a dat seama cand a castigat setul doi cu Serena Williams

Foarte concentrata la ce avea de facut pe teren, Simona Halep nici nu a realizat cand a castigat setul doi al meciului cu Serena Williams din semifinalele Miami Open. In timp ce Serena Williams se indrepta resemnata spre banca ei, Halep se pregatea in terenul ei pentru un nou game si a primit cu surprindere vestea castigarii setului de la centralul Kader Nouni. Vedeti mai jos momentul. continuă pe Online Sport

VIDEO Simona Halep la Miami. Un punct fabulos reusit de Simona in meciul cu Sloane Stephens si rezumatul jocului

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, joi, cu scorul de 6-1, 7-5, pe americanca Sloane Stephens, locul 45 WTA, si s-a calificat in semifinalele turneului Miami Open, faza in care o va intalni pe Serena Williams, numarul 1 mondial.

VIDEO Simona Halep vs Sloane Stephens - Rezumatul partidei (Lovituri superbe ale Simonei)

Simona Halep a avut nevoie de o ora si 26 de minute pentru a o invinge pe Sloane Stephens, victoria fiind echivalenta cu atingerea fazei semifinalelor de la Miami turneu din categoria Premier Mandatory). Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei.

VIDEO Simona Halep la Miami. Fanii romani au ajutat-o sa invinga, facand un gest nesportiv la adresa italiencei

Simona Halep a trecut in premiera de Flavia Penetta, in optimile turneului de la Miami, dupa un meci in care fanii romani au fost un aliat de nadejde pentru jucatoarea noastra.

VIDEO Simona Halep la Miami: a ajuns in sferturi, dar a fost un car de nervi. Cu cine s-a certat din tribune in setul doi

Simona Halep mai are doi pasi pana la finala turneului de la Miami, dupa ce a trecut de Flavia Pennetta Italia, 28 WTA), adversara pe care a invins-o dupa trei incercari esuate. Totusi, victoria obtinuta de Halep a fost marcata de un moment bizar.

Simona Halep nu si-a dat seama ca a castigat setul al doilea. Ce a declarat sportiva

Simona Halep nu a realizat ca a castigat al doilea set si a asteptat pe teren ca adversara sa, Serena Williams sa serveasca. Dupa ce a punctat pentru 6-4 in al doilea set, Halep s-a dus la copilul de mingi din.

VIDEO WTA Miami: Simona Halep vs Sloane Stephens 6-1; 7-5 / Simona este in semifinala cu Serena

Simona Halep a invins-o, miercuri seara, pe americanca Sloane Stephens in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami, scor 6-1, 7-5, si va juca in semifinala impotriva numarului unu mondial, Serena Williams. Am avut un prim set dominat categoric si castigat de Simona in 26 minute. Romanca a condus cu 3-0 in setul doi, dar s-a relaxat usor, iar Stephens a profitat si a castigat 4 game-uri la rand. Simona a revenit insa la tenisul practicat in primul set si a reusit un nou break inchizand apoi setul. Semifinale: Simona Halep vs Serena Williams; Carla Suarez Navarro vs Andrea Petkovic. Halep: Nu am nimic de pierdut cu Serena. Maine este un nou meci si cred ca pot castiga din nou cu eaAtmosfera Nick Saviano, catre Stephens: 'If she can beat you doing that, god bless her'.

VIDEO WTA Miami: Simona Halep vs Flavia Pennetta 6-3; 7-5 Mental de fier/ Simona este in sferturi cu Stephens/ Meci foarte greu si o revenire incredibila in setul doi

Simona Halep a reusit o victorie fantastica in fata italiencei Flavia Pennetta, scor 6-3, 7-5, si se califica in sferturi unde o va intalni pe americanca S. Stephens. Partida a fost una spectaculoasa, cu lovituri incredibile si multe rasturnari de situatie vezi live text). Daca primul set a fost dominat de o Halep mai constanta, in setul doi am asistat probabil la cea mai spectaculoasa revenire a Simonei tinand cont si de calitatea excelenta a jocului prestat de Pennetta, un set doi pe care italianca nu-l va uita multa vreme si nu va intelege cum a fost posibil sa-l piarda de la 5-2. vezi video cu cele mai spectaculoase schimburi de mingi.

Simona Halep, vazuta ca marea rivala a Serenei Williams in presa internationala

Simona Halep este prezentata de presa internationala ca posibila mare rivala a Serenei Williams, liderul WTA, notand ca meciul celor doua din semifinalele Miami Open, cand Simona Halep a fost invinsa de Williams, a fost epic si un test dur pentru.

Simona Halep la Miami. Cand are loc marele meci cu Serena Williams si ce a spus Simona despre aceasta partida

Simona Halep si Serena Williams s-au calificat in semifinale la Miami Open si, de data aceasta, americanca nu va mai abandona inaintea confruntarii cu romanca.

Simona Halep la Miami: imagini de colectie cu surorile Williams. Ce voia sa ajunga Serena pe cand avea 11 ani

In semifinalele turneului de la Miami, Simona Halep spera sa o invinga pentru a doua oara in sase incercari pe Serena Williams, una dintre cele mai mari jucatoare din istoria tenisului. Aceasta avea o serie de calitati fantastice, inca de la o varsta frageda.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )