Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Slovacia: Cele mai ample proteste de dupa '89 - zeci de mii de oameni au manifestat impotriva coruptiei si au cerut demisia premierului Robert Fico

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Slovacia: Cele mai ample proteste de dupa

Zeci de mii de slovaci au manifestat vineri seara la Bratislava si in alte orase, cerand demisia prim-ministrului Slovaciei, Robert Fico, relateaza agentia DPA, citata de Agerpres. Protestatarii au cerut eforturi anticoruptie, dupa asasinarea jurnalistului de investigatii Jan Kuciak. continuă pe Hotnews

VIDEO Donald Trump ne arata care sunt cele mai violente jocuri video

Ignorand complet toate studiile care nu au gasit vreo corelatie intre violenta din jocuri video si tendintele agresive din lumea reala, Donald Trump a prezentat un colaj video cu cele mai violente jocuri. in urma celui mai recent atentat dintr-o scoala americana, presedintele Statelor Unite s-a straduit, mai mult decat de obicei, sa ne convinga [].

Patru marinari disparuti in urma unui incendiu puternic pe una dintre cele mai moderne nave portcontainer. Din echipaj face parte si un roman

Patru marinari sunt dati disparuti dupa ce un incendiu puternic a izbucnit la 6 martie, la ora 15. 45, pe Maersk Honam, una dintre cele mai mari si mai moderne nave portcontainer.

Ti-ai fi imaginat? Care sunt cele mai vechi cuvinte din limba romana

Dupa ce a studiat aproximativ 200 de cuvinte comune in toate limbile europene si asiatice, cercetatorii i au tras concluzia ca aproximativ 23 de cuvinte au radacini comune. Cele mai vechi 20 de cuvinte.

Romanii au prins gustul croazierelor. Care sunt cele mai cautate destinatii si ce tarife au

Romanii au prins gustul croazierelor, astfel ca de la an la an tot mai multi turisti pleaca in acest gen de vacante. Cele mai cautate croaziere raman cele care au ca si itinerariu Marea Mediterana, unde preturile incep de la 400 de euro/persoana sau.

Unul dintre cele mai frumoase break-uri a primit un nou facelift. Acum este mai premium ca oricand

Considerat ca fiind unul dintre cele mai frumoase break-uri de clasa medie, noua Mazda6 Wagon a primit inca un facelift. al treilea de pana acum. Oficialii brand-ului asiatic sustin ca modelul este mai premium ca oricand.

Care au fost cele mai de succes postari pe Facebook in 2017

In mod poate surprinzator, clip-ul Facebook din Romania cu cele mai multe like-uri in 2017 a fost unul ce are ca punct central prelucrarea lemnului, conform unui studiu ZeList.

Romomania si Italia au cele mai mici diferente de salarii dintre femei si barbati

Romania, Italia si Luxemburg sunt statele din Uniunea Europeana UE) cu cele mai mici diferente de salarizare dintre barbati si femei, potrivit datelor publicate de Eurostat.

Cele mai atragatoare zodii ale horoscopului. Nu poti sa rezisti in fata lor

Berbec Sprancenele reprezinta punctul forte al nativilor Berbec, fiind una dintre cele mai atragatoare trasaturi. Desigur, stii deja ca tot ce are legatura cu tine este minunat, insa sprancenele te ajuta s.

8 Martie. Cele mai frumoase urari pentru mame

Urari de 8 martie 2018. Ziua Internationala a Femeii denumita generic Ziua Femeii) este sarbatorita anual pe data de 8 martie. Iata cele mai frumoase Urari de 8 martie 2018 pe care poti sa i le trimiti ma.

ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII 2018. Cele mai frumoase mesaje de ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII pe care sa le trimiti celei dragi

Google sarbatoreste ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII cu un logo special. Iata cele mai frumoase ZIUA INTERNATIONALA A FEMEIIZIUA INTERNATIONALA A FEMEII.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )