Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cele mai atragatoare zodii ale horoscopului. Nu poti sa rezisti in fata lor

Antena3 Antena3,
Cele mai atragatoare zodii ale horoscopului. Nu poti sa rezisti in fata lor

Berbec Sprancenele reprezinta punctul forte al nativilor Berbec, fiind una dintre cele mai atragatoare trasaturi. Desigur, stii deja ca tot ce are legatura cu tine este minunat, insa sprancenele te ajuta s. continuă pe Antena3

8 martie. Horoscopul de Ziua Femeii, cu Camelia Patrascanu. Surprize pentru cele mai multe zodii

O zi a adevarului. Fiti foarte atenti ce cuvinte folositi, ce gesturi faceti si mai ales ce promisiuni faceti in ce va angajati. Berbec. Aveti vesti din strainatate de la persoanele cu foarte mult?.

8 Martie. Cele mai frumoase urari pentru mame

Urari de 8 martie 2018. Ziua Internationala a Femeii denumita generic Ziua Femeii) este sarbatorita anual pe data de 8 martie. Iata cele mai frumoase Urari de 8 martie 2018 pe care poti sa i le trimiti ma.

Imunoglobulina i-a dat batai de cap lui Dancila. Cum a pronuntat premierul unul dintre cele mai invocate cuvinte ale momentului

Premierul Viorica Dancila se incurca in denumiri, in scandalul legat de lipsa medicamentelor. Dancila a pronuntat in mod repetat IMUNOGLOBINA, in loc de imunoglobulina, la inceputul sedintei de.

Cele mai puternice plante vindecatoare ale stramosilor nostri. Ierburile cu care dacii tratau durerile de dinti si ulcerul

Numeroase plante medicinale au pastrat denumiri dacice, sustin istoricii, adaugand ca inca din cele mai vechi timpuri erau recunoscute pentru proprietatile lor vindecatoare.

Cele mai frumoase machiaje de la Oscar 2018

Cel mai important eveniment din industria filmului, ceremonia de decernare a Premiilor Oscar, aduce in prim plan nu doar tinute fabuloase, ci si coafuri si machiaje pe masura. Iata cele mai apreciate look-uri de seara trecuta.

Cele mai frumoase cupluri pe Red Carpet Oscar 2018

Desi principala atractie pe covorul rosu o reprezinta tinutele starurilor, fanii adora sa isi vada preferatii insotiti de partenerii lor de viata, iar paparazzi surprind si interpreteaza fiecare mic gest al lor. V-am pregatit o galerie foto adorabila cu cele mai frumoase cupluri de la Premiile Oscar din acest an.

Cele mai frumoase si cele mai neinspirate rochii de pe covorul rosu Oscar 2018: o actrita a uimit purtand aceeasi tinuta ca la gala din1962. Salma Hayek, criticata

Actritele Rita Moreno, Jane Fonda si Jennifer Lawrence au purtat unele dintre cele mai apreciate tinute la gala premiilor Oscar 2018, in timp ce Salma Hayek si Nicole Kidman au dezamagit.

Romomania si Italia au cele mai mici diferente de salarii dintre femei si barbati

Romania, Italia si Luxemburg sunt statele din Uniunea Europeana UE) cu cele mai mici diferente de salarizare dintre barbati si femei, potrivit datelor publicate de Eurostat.

ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII 2018. Cele mai frumoase mesaje de ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII pe care sa le trimiti celei dragi

Google sarbatoreste ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII cu un logo special. Iata cele mai frumoase ZIUA INTERNATIONALA A FEMEIIZIUA INTERNATIONALA A FEMEII.

Patru marinari disparuti in urma unui incendiu puternic pe una dintre cele mai moderne nave portcontainer. Din echipaj face parte si un roman

Patru marinari sunt dati disparuti dupa ce un incendiu puternic a izbucnit la 6 martie, la ora 15. 45, pe Maersk Honam, una dintre cele mai mari si mai moderne nave portcontainer.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )