Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Stare de urgenta in Romania. Klaus Iohannis, declaratie de presa: Daca va fi nevoie, se pot plafona preturile la medicamente, alimente de stricta necesitate, servicii de utilitate publica

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Stare de urgenta in Romania. Klaus Iohannis, declaratie de presa: Daca va fi nevoie, se pot plafona preturile la medicamente, alimente de stricta necesitate, servicii de utilitate publica

Preturile la medicamente, alimente de stricta necesitate servicii de utilitate publica vor putea fi plafonate, daca va fi nevoie, pe perioada starii de necesitate, a anuntat luni presedintele Klaus Iohannis, care a prezentat principalele prevederi ale decretului semnat de seful statului. Starea de urgenta in Romania, oficial in vigoare. Decretul a fost publicat in Monitorul Oficial. continuă pe Hotnews

VIDEO Klaus Iohannis: L-am desemnat premier pe Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat din nou premier, vineri, pe Ludovic Orban, afirmand ca toate partidele parlamentare i-au promis ca se vor implica pentru investirea rapida a noului Guvern, posibil deja maine.

Stare de urgenta in Romania. Iohannis, declaratie de presa de la ora 15.00 Este asteptat sa anunte masurile pe care le implica

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa astazi, de la ora 15. Seful statului ar urma sa semneze decretul privind instituirea starii de urgenta in Romania, incepand de luni, in document fiind prevazute masurile care vor fi luate in acesta situatie impusa de pandemia de coronavirus.

Stare de urgenta in Romania incepand de luni

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata seara, ca Romania va intra in stare de urgenta incepand de luni. Anuntul a fost facut la Palatul Cotroceni dupa depunerea juramantului de catre Cabinetul Orban 2. Aceasta stare de urgenta va face posibila alocarea de noi resurse, mai multi bani pentru medicamente si aparatura medicala necesara, cu proceduri simplificate. in Romania, pana la aceasta ora, au fost inregistrate 109 cazuri de infectii coronavirus. SUA, Italia, Bulgaria si Spania sunt printre statele care au decretat si ele stare de urgenta din cauza pandemiei. Ce se intampla atunci cand este declarata starea de urgenta.

Stare de urgenta in Romania. Masurile care intra in vigoare imediat sau gradual

Romania este in stare de urgenta din cauza epidemiei de coronavirus, masurile care intra in vigoare fiind anuntate de presedintele Klaus Iohannis care a emis decretul.

Klaus Iohannis: Am decis sa decretez stare de urgenta in Romania

Klaus Iohannis a facut declaratii de presa, dupa investirea guvernului Orban. Presedintelea sustinut ca va decreta stare de urgenta.

Romania intra in starea de urgenta, incepand de luni. Declaratia oficiala a lui Klaus Iohannis

Presedintele a facut recent o noua declaratie, in ceea ce priveste epidemia cu noul Covid-19. Ce trebuie sa faca romanii in aceasta situatie de criza? Romania intra in starea de urgenta, incepand de luni. Declaratia oficiala a lui Klaus Iohannis Presedintele Romaniei, a anuntat astazi 14 martie 2020, ca Romania va intra in starea de .

ALERT KLAUS IOHANNIS: Stare de urgenta, incepand de astazi

ACTUALIZARE - 15:05 - Klaus Iohannis: incepand de astazi se instituie starea de urgenta pe intreg teritoriul Romaniei, pe o perioada de 30 de zile. Oricat de greu ar fi sa ne adaptam limitarilor impuse, aceasta este singura cale prin care salvam vietile celor dragi noua. --- Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, dupa votul de investire al Guvernului Orban III ca va decreta stare de urgenta incepand de astazi.

Klaus Iohannis a decretat stare de urgenta pentru 30 de zile: Daca va fi nevoie, se pot plafona preturile la medicamente si alimente de baza

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat masurile impuse tuturor romanilor, dupa ce a decretat starea de urgenta in Romania pentru urmatoarele 30 de zile.

Stare de urgenta in Romania pentru 30 de zile. Iohannis: Scolile raman inchise pentru protejarea elevilor si profesorilor

Scolile vor fi inchise pentru protejarea elevilor si profesorilor pe toata perioada de 30 de zile in care in Romania este stare de urgenta, a declarat luni presedintele Klaus Iohannis.

Monica Anisie, ministrul Educatiei: Scolile raman inchise pana dupa Paste, cat e anuntata starea de urgenta

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat pentru HotNews. ro ca scolile vor ramane inchise si in perioada in care este decretata stare de urgenta de catre presedintele Klaus Iohannis. Deocamdata nu avem niciun termen pentru perioada de inchidere a scolilor, dar in perioada de stare de urgenta scolile or sa fie inchise. in perioada asta este clar ca o sa avem scolile inchise. Pana dupa Paste scolile sunt inchise, a declarat Monica Anisie pentru HotNews. ro. Telescoala pe TVR2: ce ORAR vor avea elevii care vor sa invete de la tv pentru examenele nationale VIDEO .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )