Libnet.ro
UNICEF

06:30

VIDEO Szilagyi Zsolt, candidat la alegerile prezidentiale: Transilvanenii platesc impozit pentru un centru care este framantat de coruptie

Adevărul Adevărul,
VIDEO Szilagyi Zsolt, candidat la alegerile prezidentiale: Transilvanenii platesc impozit pentru un centru care este framantat de coruptie

Politologul oradean Szilagyi Zsolt, vicepresedintele Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania s-a inscris in cursa pentru alegerile prezidentiale. Este decis sa faca auzita, la Bucuresti, vocea tuturor maghiarilor din Romania. continuă pe Adevărul

Primarul PDL al Clujului, Emil Boc: O voi sustine pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale

Fostul premier Emil Boc a anuntat ca o va sustine pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale, pentru ca aceasta este un adversar redutabil, bataios si dur la adresa PSD si a lui Victor Ponta.

Elena Udrea, desemnata candidatul PMP la alegerile prezidentiale . Eugen Tomac, seful campaniei lui Udrea

Presedinta Partidului Miscarea Populara este si candidata formatiunii la alegerile prezidentiale, a anuntat, marti, Elena Udrea.

Colegiul National al PMP se reuneste la Parlament pentru a decide candidatul la alegerile prezidentiale

Colegiul National al Partidului Miscarea Populara se reuneste, marti, la Palatul Parlamentului, pentru a decide candidatul PMP la alegerile prezidentiale. Reuniunea are loc in contextul in care, luni, Cristian Diaconescu, candidatul PMP la prezidentiale, a anuntat ca va intra in cursa electorala ca independent si ca nu va mai ramane membru al PMP. Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, la randul sau, ca regreta plecarea lui Cristian Diaconescu din partid, adaugand ca acesta a fost doar propus, nu si votat de conducerea formatiunii pentru a intra in cursa electorala pentru Cotroceni.

PMP-istii bihoreni au decis pe Facebook sa o sustina pe Elena Udrea in cursa pentru alegerile prezidentiale

Elena Udrea este candidatul sustinut de membrii Partidului Miscarea Populara Bihor in cursa pentru alegerile prezidentiale din acest an. in urma votului organizat pe Facebook, peste 58 la suta din membrii Consiliului Executiv Judetean al PMP au optat pentru Udrea.

PMP-istii bihoreni au decis sa o sustina pe Elena Udrea in cursa pentru alegerile prezidentiale

Elena Udrea este candidatul sustinut de membrii Partidului Miscarea Populara Bihor in cursa pentru alegerile prezidentiale din acest an. in urma votului organizat pe Facebook, peste 58 la suta din membrii Consiliului Executiv Judetean au optat pentru Udrea.

Crin Antonescu: Exclud categoric o candidatura independenta in alegerile prezidentiale

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a exclus categoric, luni seara, la Realitatea TV, posibilitatea de a se inscrie ca independent in cursa pentru Cotroceni, adaugand ca respecta decizia partidului de a-l desemna pe Klaus Iohannis drept candidat al liberalilor.

Klaus Iohannis: Daca voi castiga alegerile prezidentiale, vom depune motiune de cenzura pentru a da jos Guvernul Ponta

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, marti, intr-un interviu ca daca va castiga alegerile, Alianta Crestin-Liberala va incerca sa creeze o noua majoritare care, printr-o motiune de cenzura, sa dea jos Guvernul Ponta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )