Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Targoviste. O furtuna violenta a smuls mai multe acoperisuri de bloc si a doborat mai multi copaci

Adevărul Adevărul,
VIDEO Targoviste. O furtuna violenta a smuls mai multe acoperisuri de bloc si a doborat mai multi copaci

Dupa o zi caniculara s-a abatut urgia asupra multor regiuni din Romania. in Targoviste, o vijelie insotita de ploaie a doborat la pamant mai multi copaci, a stricat ornamentele stradale si a smuls zeci de metri patrati de acoperis. continuă pe Adevărul

Cod portocaliu de furtuna in mai multe judete din tara

Vineri s-au emisnoi atentionari nowcasting, Cod portocaliu de furtuna, valabile in mai multe localitati din judetele Harghita, Covasna, Mures si Satu Mare, potrivitAdministratia Nationala de.

Furtuna de vineri a facut prapad in mai multe localitati

Furtuna de vineri, 23 iunie, a facut prapad in mai multe localitati din tara. in Chisinau, la spital a ajuns o femeie de 87 de ani, lovita de crengile unui arbore pus la pamant de vant, transmite IPN.

Cod portocaliu de furtuna ACUM!

Vineri s-au emisnoi atentionari nowcasting, Cod portocaliu de furtuna, valabile in mai multe localitati din judetele Harghita, Covasna, Mures si Satu Mare, potrivitAdministratia Nationala de.

USR doreste initierea unei comisii de ancheta privind votul motiunii de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, dupa ce in presa au aparut informatii ca in urne au fost mai multe bile decat numarul parlamentarilor prezenti la vot

USR a anuntat, duminica, posibilitatea initierii unei comisii care sa ancheteze votul motiunii de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, din Parlament, dupa ce in spatiul public au aparut informatii potrivit carora in urne ar fi fost introduse mai multe bile decat numarul parlamentarilor prezenti la vot.

Furtuna puternica in vestul tarii! Mai multe TIR-uri s-au rasturnat, luate pur si simplu pe sus de vant - VIDEO

O furtuna puternica a maturat vestul tarii, iar oamenii vorbesc despre o tornada, scrie observator. tv. Inclusiv ministrul agriculturii o confirma. A vazut stalpi rupti in doua si acoperisuri.

Chisinau: Furtuna VIOLENTA abatuta asupra capitalei Moldovei (VIDEO, FOTO)

Chisinaul s-a confruntat vineri dupa amiaza cu o ploaie torentiala insotita de vant puternic si descarcari electrice care au provocat haos pe mai mulste strazi, anunta Deschide. md. Potrivit.

METEO. Mai multe judete, sub cod galben si portocaliu de ploaie, luni seara

Un cod galben de furtuna va fi in vigoare, luni sara, in judetele Iasi, Bacau si Suceava, iar alte 10 judete vor fi vizate de o avertizare de cod galben, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

La motiune au fost mai multe bile in urne decat numarul de parlamentari care au votat - stiripesurse

Numarul parlamentarilor care au introdus bile in urna la motiune a fost mai mic decat cel al voturilor totale consemnate, scrie stiripesurse. ro, care adauga ca oficialii contactati nu au putut lamuri situatia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )