Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIDEO Tatal celui mai puternic baietel din lume, cercetat pentru rele tratemente aplicate Micului Hercule

Adevărul Adevărul,
VIDEO Tatal celui mai puternic baietel din lume, cercetat pentru rele tratemente aplicate Micului Hercule

Directia pentru Protectia Copilului ar putea sesiza Parchetul in cazul copilului de opt ani din Olt, cunoscut drept Micul Hercule pentru ca poate ridica greutati impresionante. Tatal acestuia, care l-a indrumat sa ridice greutati, ar putea fi cercetat pentru rele tratamente aplicate copilului. continuă pe Adevărul

VIDEO Tatal celui mai puternic baietel din lume, cercetat pentru rele tratamente aplicate propriului copil

Directia pentru Protectia Copilului ar putea sesiza Parchetul in cazul copilului de opt ani din Olt, cunoscut drept Micul Hercule pentru ca este pus sa ridice greutati impresionante. Tatal micutului, care il indruma sa practice acest sport, ar putea fi cercetat pentru rele tratamente aplicate copilului.

FOTO Tatal celui mai puternic baietel din lume, cercetat pentru rele tratemente aplicate Micului Hercule

Directia pentru Protectia Copilului ar putea sesiza Parchetul in cazul copilului de opt ani din Olt, cunoscut drept Micul Hercule pentru ca poate ridica greutati impresionante. Tatal acestuia, care l-a indrumat sa ridice greutati, ar putea fi cercetat pentru rele tratamente aplicate copilului.

Micul Hercule socheaza din nou. Cel mai puternic copil din lume, in lanturi!

Micul Hercule socheaza din nou. Baiatul de 8 ani, devenit celebru pentru exercitiile fizice dure pe care le face in ciuda varstei fragede, a aparut intr-un clip postat pe internet in care trage de cateva.

Reusita lui Tiganasu de la CSMS Iasi, in topul celor mai frumoase goluri din lume in aceasta saptamana (VIDEO)

Site-ul 101greatgoals. com a inclus golul lui Tiganasu de la CSMSIasi in topul celor mai frumoase goluri din lume in aceasta saptamana. Nu clipiti sau il ratati, e caracterizarea pe care.

Cel mai puternic stat din UE ar putea DISPAREA. Ce se intampla cu populatia

Germania, cel mai puternic stat din UE, ar putea disparea incetul cu incetul. Si asta pentru ca populatia este din ce in ce mai putina si imbatraneste vazand cu ochii. Angela Merkel cauta solutii, iar.

Cel mai puternic stat din UE risca sa fie STERS de pe harta. Ce se intampla cu populatia

Germania, cel mai puternic stat din UE, ar putea disparea incetul cu incetul. Si asta pentru ca populatia este din ce in ce mai putina si imbatraneste vazand cu ochii. Angela Merkel cauta solutii, iar.

Cel mai mare steag din LUME este oferit romanilor de Antena 3. Fii si tu o parte din acest record!

Tot mai multi romani se alatura, pe Facebook, initiativei Antenei 3 de a face cel mai mare steag din lume. Am primit foarte multe fotografii inedite pe pagina Drapelul Romaniei. Daca si dumneavoastra va.

FOTO: Cum arata cei mai HIDOSI pesti din lume. Ce ati face daca i-ati vedea?.

Desi zombie si extraterestrii par sa detina monopolul in mintile tuturor celor obsedati de monstri si personaje hidoase, unele dintre cele mai inspaimantatoare creaturi traiesc pe fundul marilor si oceanelor si i-ar ingrozi pana si pe cei mai curajosi exploratori. Din galeria foto de mai sus veti afla cum arata cei mai urati pesti din lume. Dati click pe imagini pentru a citi toate informatiile! TOP 5 cele mai vizualizate galerii foto din luna mai: 1. Au ajuns americanii pe Luna? 10 DOVEZI .

Ultimele pregatiri pentru Cartea Recordurilor. Antena 3 ofera Romaniei cel mai mare steag din lume

La sfarsitul lunii mai, Romania va intra in Cartea Recordurilor. Dupa cum stiti, Antena 3, in parteneriat cu fabricadesteaguri. eu, a realizat cel mai mare steag din lume, iar acum se fac ultimele pregatiri.

Un roman in topul celor mai buni designeri din lume

Topul celor mai buni designeri din lume a fost alcatuit de Business Insider in urma recomandarilor cititorilor cat si recomandarile staff-ului, publicatia insasi fiind in topul celor mai citite publicatii online din intreaga lume. Afla cine e acest designer.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )